Bianca Drăgușanu a rămas cu tatăl, după divorțul părinților: "Am condamnat-o pe mama"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a fost crescută de tată! Foarte multă lume o cunoaște pe Bianca Drăgușanu datorită relațiilor controversate pe care le-a avut, aparițiilor incendiare și a atitudinii sale directe, însă puțini sunt cei care îi știu copilăria. Aceasta a avut parte de greutăți, a trăit alături de tatăl ei și a blamat-o mult timp pe mama sa! Părinții vedetei s-au despărțit în urmă cu mulți ani, iar de atunci Bianca Drăgușanu a încercat să o înțeleagă pe femeia care i-a dat viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Aceasta a apărut de multe ori în presă datorită relațiilor controversate pe care le-a avut. Deși toată lumea o știe pe Bianca drept o divă care își trăiește viața înconjurată de lux, adevărul este că aceasta nu a fost mereu așa. De curând, în cadrul emisiunii online „În Oglindă', diva a vorbit despre copilăria ei.

Se pare că diva a trăit alături de tatăl ei deoarece părinții săi au divorțat în urmă cu mulți ani. Ea a avut o relație specială cu bărbatul și a blamat-o mult timp pe mama sa pentru faptul că i-a părăsit. Mai târziu, aceasta a înțeles motivul din spatele acțiunilor și a iertat-o.

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu:„Se putea mai bine de atât'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit iar.Ce s-a întâmplat la ziua de naștere a afaceristului

Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan:„Îmi este în continuare prieten'

Citește și: Cum și-a dat Culiță Sterp seama că fosta iubită îl înșela:„Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar…'

Bianca Drăgușanu a rămas cu tatăl, după divorțul părinților

Bianca Drăgușanu și-a deschis inima și a povestit despre copilăria sa. Se pare că părinții săi au divorțat atunci când ea avea o vârstă fragedă și a fost crescută de tatăl său. Acesta a încercat să îi ofere cea mai bună educație, deși era mai mult plecat în cantonamente.

„Pe mama o cheamă Madi, pe tatăl meu îl cheamă Radu și pe sora mea Oana Roxana. Am crescut într-o singură cameră ani de zile, cu o singură pereche de pantofi.Am fost un copil amărât și am crescut alături de tata câțiva ani. Tatăl meu fiind bărbat, m-au marcat câteva experiențe. Trecerea de la copil la adolescent, tata nu prea le avea în ale comunicării, sunt multe lucruri de care îmi aduc aminte și aș fi vrut să le uit. Tata se chinuia și făcea pe reșou cartofi prăjiți, eu am stat vreo 4 ierni cu aceeași pereche de pantofi și ca să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste șosete.Am avut o copilărie grea și țin minte. Dormeam înfofolită că era foarte frig.', a povestit aceasta.

Bianca Drăgușanu: „Mă simțeam a nimănui'

Ba mai mult, Bianca a povestit faptul că a avut o relație extrem de specială cu tatăl ei. Aceasta a recunoscut că dormea cu el în pat și că în timpul nopții se lega cu o eșarfă de mâna lui. Motivul era pentru a nu-l pierde, însă în fiecare dimineață acesta trebuia să plece din nou la muncă și o lăsa singură pe vedetă.

„Eu mie îmi promiteam că atunci când o să fiu mare o să-mi ajut părinții. Dormeam în pat cu el și îl iubeam atât de tare, așa încât a doua zi când știam că trebuie să plece de lângă mine mă legam cu o eșarfă de mâna lui. Nu știu cum făcea că reușea să se dezlege fără să mă trezească și pleca în cantonament sau unde avea treabă. La doi ani a venit și sora mea și am crescut din inerție. Tatăl meu pleca 3-4 săptămâni în cantonament. Mă simțeam a nimănui. Mama și-a dorit să fie lângă noi, dar așa a fost atunci.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în emisiunea online „În oglindă”., a povestit diva.

De ce au divorțat părinții Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a recunoscut faptul că foarte mult timp a blamat-o pe mama sa pentru că i-a părăsit. Abia după 15 ani de la divorț, diva a înțeles faptul că femeia care i-a dat viață se simțea extrem de singură și de tristă, iar din acest motiv a preferat să plece și să își refacă viața alături de un alt bărbat.

„Eu nu am înțeles de ce s-au despărțit, dar după 10-15 ani mi-am dat seama că mama se simțea foarte singură și avea nevoie de tatăl meu, care era mai mult absent din cauza serviciului. În viața mamei a apărut altcineva cu care s-a și recăsătorit atunci, iar eu am condamnat-o foarte mult, pentru că îl iubeam pe tata foarte mult și îmi doream familia. Neînțelegând-o pe mama și neînțelegând lipsurile unei femei…o femeie nu are nevoie doar de partea materiaă, deși tata câștiga foarte bine în acea perioadă și suplinea absența lui, dar banii nu sunt totul.', a povestit aceasta.

Bianca are o relație bună cu tatăl ei vitreg

Desi la vremea respectivă nu a înțeles motivul pentru care mama sa a plecat, ulterior Bianca a iertat-o și i-a oferit o șansă tatălui său vitreg. În acest moment, acesta se implică în creșterea Sofiei și îi este alături divei atunci când are nevoie de ajutor.

„Nu a fost vina vreunuia dintre ei. A fost soarta. După câțiva ani m-am reîmprietenit cu mama, cu soțul mamei mele, care mi-a fost de ajutor și s-a implicat și se implică în viața copilului meu, iar copilul meu îi spune bunicule și îl iubește. Am devenit o familie frumoasă, neunită de altfel, dar ne iubim și suntem alături unii de ceilalți.”, a povestit Bianca.

Tatăl Biancăi Drăgușanu nu s-a recăsătorit: „Cred că și acum o iubește pe mama'

Dacă mama Biancăi și-a refăcut viața, tatăl acesteia a rămas singur până în ziua de astăzi. Diva crede că până și în ziua de astăzi, domnul Radu este îndrăgostit de Madi, femeia alături de care are doi copii.

„Tatăl meu cred că și în ziua de azi doarme cu poza mamei mele în casă și o are și în portofel, după 30 și de ani. Eu nu l-am văzut cu o altă femeie. Dacă lucrurile ar fi fost încheiate, nu ar reacționa așa. Părinții mei s-au iubit foarte mult. Tata a fost un bărbat foarte frumos și încă este chiar dacă are aproape 70 de ani. Este un bărbat impecabil, înalt, atlet, viață impecabilă.”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter