Alex Bodi și Ema Uta se căsătoresc: "Ne-am rezolvat toate problemele"

Publicat pe

Alex Bodi se căsătorește cu Ema Uta. Omul de afaceri are de gând să se căsătorească pentru a treia oară, iar de această dată, aleasa este chiar Ema Uta. Alex Bodi a confirmat faptul că o s-o ia de soție pe frumoasa make-up artist, chiar dacă nu a oferit o dată pentru fericitul eveniment. Acesta a mărturisit că el și Ema Uta s-au gândit să facă și un copil. Iată de a declarat Alex Bodi despre planurile de căsătorie cu Ema Uta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi se căsătorește cu Ema Uta. Afaceristul Alex Bodi este cunoscut pentru relațiile sale cu o mulțime de femei frumose. Acesta a fost însurat cu Bianca Drăgușanu, dar și cu Iulia Sălăgean, mama mezinei Selena. Se pare că Bodi are de gând să se căsătorească și a treia oară, viitoarea soție fiind Ema Uta, femeia alături de care trăiește o tumultuoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi s-a despărțit și s-au împăcat de tot atâtea ori, însă, de la o vreme, relația a devenit armonioasă și stabilă. Alex Bodi a declarat recent că se va căsători cu Ema Uta, ceea ce înseamnă că a cerut-o deja de soție, iar aceasta a acceptat. Afaceristul a mai mărturisit că și-ar dori să mai aibă un copil, alături de Ema Uta, viitoarea sa soție.

Alex Bodi și Ema Uta se căsătoresc: "Ne-am rezolvat toate problemele"Alex Bodi și Ema Uta se căsătoresc: "Ne-am rezolvat toate problemele"

Alex Bodi și Ema Uta se căsătoresc

Alex Bodi a declarat că o va lua de soție pe Ema Uta. Se pare că după o relație de ani de zile, cu despărțiri și împăcări, iubirea a învins, iar cei doi vor deveni soț și soție. Afaceristul a precizat că au lăsat în urmă toate diferențele dintre ei și sunt pregătiți să înceapă un nou capitol în viața lor. Alex Bodi a precizat că el și Ema Uta și-ar dori să aibă o familie și să aducă pe lume un copil.

Citește și: Gabriela Prisacariu și Dani Oțil nu vor respecta nicio tradiție la nunta lor: „Spre dezamăgirea părinților…”

Citește și: Theo Rose, după ce a fost fotografiată în timp ce-l îmbrâncea pe Anghel Damian: 'Am avut un moment de paranoia și atunci…'

„Important este că ne-am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine. Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta. Încă nu am întrebat-o pe cea mică dacă mai vrea un frățior sau o surioară. Dar eu da, îmi mai doresc. Momentan, următoarele zece zile vom sta în țară, pentru că Ema are ceva treabă. Vreau să ajung și-n Spania, la fata cea mare', a precizat, în exclusivitate pentru Cancan, omul de afaceri.

Alex Bodi a mai fost căsătorit de două ori

Alex Bodi a devenit cunoscut după relația cu Bianca Drăgușanu, cei doi devenind soț și soție în 2019. Din păcate, mariajul celor doi a durat doar câteva luni, căci Bianca Drăgușanu a intentat divorțul, după ce l-a acuzat pe Alex Bodi că a bătut-o cu bestialitate, iar vedeta ar fi cerut un ordin de restricție împotriva fostului soț.

Înainte de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a fost căsătorit cu Iulia Sălăgean, alături de care a devenit tatăl celei de-a doua fiice. Afaceristul a devenit pentru prima dată părinte, în urmă cu mai mulți ani, când a avut o relație cu o tânără pe nume Raluca Alexandra, care a adus pe lume o fetiță, Jaqueline.

Alex Bodi a fost acuzat de trafic de persoane și proxenetism

În 2020, Alex Bodi a fost arestat, într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, alături de alte șapte persoane implicate.

Alex Bodi a fost acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Surse judiciare de la acea vreme, au susținut că, Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj, scrie Agerpres, citat de DIGI24.ro.

FOTO: Instagram/ Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă