Sandra N, despre tatăl său, condamnat la închisoare, după ce a fost prins băut la volan: "Sperăm să fie eliberat condiționat pe bună purtare"

Publicat pe

Sandra N este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a trecut printr-o perioadă după ce tatăl ei a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce a fost prins beat la volan. Recent, Sandra N a vorbit despre perioada prin care trece părintele său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tatăl artistei Sandra N. a fost condamnat la închisoare în urmă cu doi ani. Bărbatul a fost edil al comunei argeșene Albeștii de Muscel și a fost prins băut la volan. Ion Năftăilă a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Acum, artista a făcut dezvăluiri despre situația în care se află tatăl ei.

Sandra N, despre tatăl său, condamnat la închisoare, după ce a fost prins băut la volan: "Sperăm să fie eliberat condiționat pe bună purtare"Sandra N, despre tatăl său, condamnat la închisoare, după ce a fost prins băut la volan: "Sperăm să fie eliberat condiționat pe bună purtare"

Vedeta a declarat că familia ei s-a obișnuit cu situația și speră ca tatăl ei să fie eliberat condiționat. Sandra N a suferit foarte mult după ce tatăl ei a fost condamnat la închisoare. De asemenea, artista a declarat că fiul ei și-a vizitat bunicul după gratii.

Citește și: Ce spune Sandra N. după ce tatăl ei a fost condamnat la închisoare: „Este un om extraordinar de credincios'

Citește și:Sandra N a născut! Prima imagine cu bebelușul artistei

Citește și:Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit 1 an. Imagini rare cu micuțul Liam

Citește și :A murit Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon. Bărbatul a fost găsit fără suflare în propria locuință

Sandra N, noi dezvăluiri despre tatăl său, condamnat la închisoare

Sandra N. se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața are o carieră de succes, dar pe plan personal s-a confruntat cu momente dificile. Tatăl artistei a fost condamnat la patru de închisoare în anul 2021, după ce a fost prins băut la volan. Ion Năftăilă a fost primarul unei comune din județul Argeș și inițial a fost condamnat pentru corupție, după care a fost prins băut la volan. Acum, Sandra N. vorbit despre perioada prin care trece părintele său.

„Este mai bine tata. Timpul parcă trece mai repede. Sperăm ca la anul pe vremea asta să fim împreună. Nu știm exact, dar vom vedea ce se va întâmpla. El muncește, are multe activități, este bine văzut, este un om care participă la multe activități, cursuri. Pot spune că are multe bile albe și ar trebui ca totul să meargă bine. Fiecare activitate pe care o întreprinde acolo îi scade din pedeapsă. Sperăm să fie eliberat condiționat pe bună purtare. Nu vrem să ne focusăm pe asta pentru că nu vrem să ne facem speranțe, mai ales că nu depinde de noi.„, a spus artista, potrivit Fanatik.

Sandra N: „A devenit o normalitate pentru noi”

Artista a dezvăluit că ea și familia sa s-a obișnuit cu situația și încearcă să fie puternică. Totodată, Sandra N speră ca tatăl ei să fie eliberat mai devreme și se va întoarce acasă la familia lui.

Încercăm să nu ne punem în minte o perioadă anume. La final va depinde de o instanță care îi va da, sau nu, eliberarea mai devreme. A devenit o normalitate pentru noi. Nu mai suntem în stadiul de negare sau de șoc. Ne-am adaptat situației și mergem cu Dumnezeu înainte', a mai spus aceasta. Sandra N susține că tatăl ei regretă infracțiunile comise și este un bărbat credincios.

Fiul Sandrei N și-a vizitat bunicul după gratii

Cântăreața a mai dezvăluit că fiul ei în vârstă de cinci ani l-a vizitat pe tatăl ei la închisoare. Sandra N spune că părintele ei are șansa de a fi eliberat mai devreme, deoarece muncește zilnic și ar regreta infracțiunile comise. Avi, fiul artistei și-a vizitat bunicul după gratii.

„Tata are program de luni până vineri. De dimineața până la orele 17.00. Muncește în închisoare. Mergem să-l vizităm cât de des se poate. Avi a mers și el și și-a văzut bunicul. Nu mai fusese până de curând.

Tata este un om credincios, toți din familie suntem. De fiecare dată când mergem pe la el, tata îi dă lui Avi o carte de rugăciune, îi dă câte o brățară făcută de ei.El încearcă să se implice în orice acțiune pozitivă și creativă care poate să-l facă să se simtă aproape de lumea normală, de afară' , a mai spus Sandra N. În ceea ce privește cariera muzicală, Sandra N. a decis să devină un artist independent. „Este cea mai aglomerată perioadă din punct de vedere muzical din cariera mea. Eu de 12 ani de când m-am lansat am scos o piesă, maximum două pe an. Eu mereu am mers cu casa de discuri. Mereu am fost semnată cu cineva. Anul acesta am decis să fac o schimbare. Mi-am făcut curaj și am decis să scot mai multă muzică decât am scos vreodată. Eu îmi scriu muzica, mereu aveam multe idei, doar că nu se putea fizic să scot mai mult de două piese pe an.', a mai spus celebra artistă.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă