Alex Leonte, surpriză de zile mari pentru Theo Rose: „Nu plânge, că te bat!”

Publicat pe

Theo Rose și Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, au o relație de ani buni! Cei doi nu se sfiesc să le arate internauților diferite imagini pe rețelele de socializare și își țin fanii la curent cu multe dintre activitățile pe care le fac împreună. De data aceasta, Alex i-a făcut o surpriză de proporții iubitei sale, chiar înainte de ziua ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alex Leonte și Theo Rose au o relație pe care mulți ar considera-o… atipică! Cei doi se comportă ca prieteni foarte buni, chiar dacă formează un cuplu și se iubesc tare mult, lucru pe care amândoi l-au declarat în repetate rânduri. Povestea lor de dragoste este una intensă, iar Theo Rose și Alex Leonte au scris încă un capitol, având în vedere surpriza pe care tânărul i-a făcut-o iubitei sale.

Citește și: De ce a acceptat Theo Rose să fie co-prezentatoare la Vorbește Lumea. „Aveam nevoie de…'

Citește și: De ce a apelat Theo Rose de la Bravo, ai stil! la psiholog: „Mă țin ocupată cât mai mult”

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul: „I-am zis să oprim nebunia”

Citește și: Theo Rose are probleme grave de sănătate: „Sufăr de anxietate și am vomitat mult. Stau cu capul în WC, zac acolo lângă el'

Ziua de naștere a artistei se apropie cu pași repezi, iar Alex Leonte ne-a luat prin surprindere cu romantismul de care a dat dovadă, pentru că i-a făcut lui Theo Rose o surpriză care a impresionat-o până la lacrimi. Când solista se pregătea se meargă la un concert, iubitul ei i-a adus cadoul și l-a parcat în fața hotelului în care cei doi stăteau, dat fiind faptul că nu se aflau în București.

Alex Leonte, surpriză de zile mari pentru Theo Rose: „Nu plânge, că te bat!'Alex Leonte, surpriză de zile mari pentru Theo Rose: „Nu plânge, că te bat!'

Ce surpriză i-a pregătit Alex Leonte lui Theo Rose, de ziua ei

La superba surpriză pe care Alex Leonte i-a pregătit-o lui Theo Rose a contribuit și Alexandra, care este și colega de scenă a cântăreței, dar și una dintre prietenele sale cele mai bune, Theo Rose a primit de la iubitul său, Alex Leonte, mașina pe care și-o dorea! Bolidul de lux a fost prezentat de iubitul ei, care i-a oferit și două buchete imense de flori.

Când Theo Rose a văzut ce surpriză i-a pregătit Alex Leonte, a început să lăcrimeze. Iubitul său, glumeț din fire, i-a transmis un singur lucru: „Nu plânge, că te bat, dacă plângi!'

'Aoleu, mi-a luat prima mea mașină! Eu nu știam că e gata așa repede, credeam că după ziua mea o să pot să o iau. Dar mi-ai făcut tu surpriză! Doamne… mergem la Iași cu mașina mea', a declarat Theo Rose, după ce s-a oprit din plâns.

Theo Rose, despre relația cu Alex Leonte

Alex Leonte i-a făcut o mare surpriză lui Theo Rose, iar cei doi pare că au o relație desprinsă din basme. Totuși, la fel ca în toate relațiile, tinerii au parte și de neînțelegeri. Cântăreața este o fire geloasă și mărturisește că, la un moment dat, s-a gândit inclusiv la despărțire. Cu toate acestea, ea și Alex Leonte nu au putut renunța unul la celălalt și, iată-i acum, mai fericiți ca niciodată!

„Suntem într-o relație de patru ani. Dacă el n-ar mai exista, eu nu aș ști ce să fac.

Mi-ar fi foarte greu o perioadă lungă de timp. Încercări au fost și n-am putut să renunțăm.

O dată am zis că o să mă mut la sora mea și nu m-am mutat niciodată, de fapt, nu am putut să dorm nici măcar o noapte fără el.

Ne certăm des, pentru că își lasă șosetele aiurea prin casă. Îi zic să și le pună o dată în coșul de rufe', a mărturisit Theo Rose, despre relația cu Alex.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter