Horoscop 3 august 2021. Vești bune în carieră

Publicat pe

Horoscop 3 august 2021. Cariera este pe primul loc pentru unele dintre zodii și astăzi vor primi, în sfârșit, roadele muncii din ultimele luni sau chiar ani. Iată cine stă foarte bine în zona profesională! Atenție, însă, nu este vorba despre noroc ce cade din copac, ci despre o răsplată după multă muncă și implicare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 3 august 2021. Berbec

Pentru Berbeci este ziua ideală să obţină adeverinţe, aprobări sau alte documente şi să discute cu autorităţile sau şefii. Asta pentru că sunteţi susţinuţi la captiolul socializare. La locul de muncă, aveți grijă să nu vă fie înțelese greșit cuvintele.

Horoscop 3 august 2021. Taur

Taurii sunt geloşi, iar partenerul de viaţă îi provoacă în loc să remedieze intensitatea unui conflict. Conflict care poate duce inclusiv la o despărţire, aşa că mare grijă cum vă gestionaţi emoţiile şi cuvintele. Munca vă ocupă foarte mult timp, iar asta s-ar putea să vă aducă discuții în relația de cuplu.

Horoscop 3 august 2021. Gemeni

Nativii Gemeni, în schimb, au idei foarte bune şi sunt susţinuţi pe zona studiului şi în relaţia cu străinătatea. Comunicarea în mediul online s-a putea să vă aducă surprize, poate chiar pe plan amoros.

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 20 de ani. Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie: „Din reflex, am făcut și o plecăciune’/ EXCLUSIV

Citește și: Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Aveau nunta planificată

Horoscop 3 august 2021. Rac

Racii sunt preocupaţi de job şi de cum îşi gestionează banii. Sunteţi avantajaţi dacă vreţi să economisiţi mai mult, iar o femeie poate juca un rol important în nişte viitoare câştiguri.

Horoscop 3 august 2021. Leu

Şi Leilor le merge foarte bine în carieră, mai ales că pot negocia nişte contracte benefice sau să discure despre diverse asocieri, parteneriate. veți așa multă energie, încât vă oferiți să faceți și treaba altora. Luați-o mai ușor, s-ar putea să se obișnuiască cu asta.

Horoscop 3 august 2021. Fecioară

Intuiţia şi creativitatea sunt aliaţii Fecioarelor, dacă trebuie să convingă oamenii. Astăzi veţi obţine răspunsurile dorite dacă apelaţi şi la şarmul vostru. Prin intermediul unui coleg, veți obține un nou loc de muncă, potrivit observatornews.ro.

Horoscop 3 august 2021. Balanță

O surpriză neplăcută le poate strica Balanțelor starea de spirit. Dar nu vă concentraţi doar pe partea negativă, încercaţi să puneţi accent pe job şi chiar pe schimbarea lui.

Horoscop 3 august 2021. Scorpion

Scorpionii au probleme în dragoste. Poate aveţi de ales între două persoane, aşa că trebuie să fiţi foarte siguri şi să nu excludeţi gelozia din ecuaţie. Scorpionul este luat prin surprindere cu o călătorie în interes de serviciu. Inițial nu sunteți încântați de idee, dar veți vedea că este în avantajul vostru!

Horoscop 3 august 2021. Săgetător

Se întâmplă nişte schimbări la locul de muncă al Săgetătorilor. S-ar putea să vă adaptaţi din mers, cu toate că noile reguli, programul sau colegii veniţi nu sunt în avantajul vostru.

Horoscop 3 august 2021. Capricorn

Capricornii se gândesc la finanţe, la casă, la prieteni. Puteţi lua nişte decizii excelente dacă nu vă lăsaţi conduşi de emoţii şi vă gândiţi la evoluţia voastră. Capricornilor le sunt recunoscute meritele la locul de muncă.

Horoscop 3 august 2021. Vărsător

Este un moment de conştientizare pentru nativii Vărsător. Alegerile pe care le faceţi vor conta într-o colaborare, la job sau în planurile de viitor, poate chiar cele legate de viaţa personală.

Horoscop 3 august 2021. Pești

Iar nativii din zodia Pești sunt avantaţi pe latura creativă, fiind şi foarte înţelepţi în deciziile lor. S-ar putea chiar să câştigaţi o funcţie mult mai înaltă care vă dă putere.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter