Marius Crăciun și Diana Belbiță s-au reîntâlnit. Cum s-au fotografiat acum, după zvonurile că ar fi avut o relație

Publicat pe

Marius Crăciun și Diana Belbiță s-au apropiat foarte mult unul de celălalt în momentul în care au partipat la „Ferma', de la Pro TV. După terminarea competiției, toată lumea se aștepta ca cei doi să formeze un cuplu, însă n-a fost așa. Acum, cei doi s-au reîntâlnit, iar imaginile de pe rețelele sociale au readus la viață speculațiile unei eventuale relații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marius Crăciun a câștigat marele premiu de la „Ferma', iar Diana Belbiță i-a fost mereu alături. Chiar și după ce s-a terminat competiția, cei doi au mai patrecut timp împreună, iar fanii lor au sperat că îi vor vedea formând un frumos cuplu. Totuși, nu acesta a fost deznădământul. După „Ferma', Diana Belbiță a plecat în Canada. Totuși, Mariu Crăciun și Diana Belbiță au continuat să țină legătura prin intermediul rețelelor sociale.

Marius Crăciun și Diana Belbiță s-au reîntâlnit. Cum s-au fotografiat acum, după zvonurile că ar fi avut o relațieMarius Crăciun și Diana Belbiță s-au reîntâlnit. Cum s-au fotografiat acum, după zvonurile că ar fi avut o relație

Recent cei doi s-au revăzut și au publicat trei imagini pe rețelele sociale. Marius Crăciun și Diana Belbiță s-au întâlnit la un restaurant, dar nu singuri. Mama Dianei a fost și ea prezentă, precum și o altă doamnă, care s-ar putea să fie mama fostului concurent de la Survivor.

Citește și: Marius Crăciun se reprofilează, după Survivor.Pentru ce meserie se pregătește / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin, adevăruri nespuse despre relația cu Zanni:„Ne-am îmbrățișat și mi s-a părut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu:'Nu se mai putea'

Marius Crăciun și Diana Belbiță s-au reîntâlnit. Au avut o relație?

Momentul revederii dintre Marius Crăciun și Diana Belbiță nu putea să nu fie imortalizat, iar urmăritorii lor s-au bucurat, cu siguranță, să-i revadă împreună. Ba mai mult, într-una dintre imagini Marius Crăciun o ia cu totul în brațe pe Diana Belbiță. Pe chipurile lor se citește fericirea, semn că s-au bucurat peste poate să se reîntâlnească.

Marius Crăciun și Diana Belbiță s-au apropiat foarte mult unul de celălalt în cadrul emisiunii „Ferma'. Ba chiar mulți puteau paria că între cei doi s-a înfiripat ceva mai mult și că vor avea o relație după ce se va sfârși competiția. Totuși, n-a fost să fie, iar Marius a spus la acel moment că nu s-a pus niciodată problema ca ei doi să formeze un cuplu.

Ce spunea Marius Crăciun despre relația cu Diana Belbiță

Pe de altă parte, după ce s-a terminat competiția, Diana Belbiță a plecat în Canada, după ce a semnat un contract cu UFC. Totuși, această revedere pare că a readus la viață zvonurile și poate chiar speranțele fanilor lor că îi vor vedea împreună.

Nu e vorba de îndrăgostit sau de vreo relație. Ne-a legat o prietenie frumoasă și mă bucur că am întâlnit-o. Mă bucur că are această șansa să plece în Canada, plus că să nu uităm, a semnat un contract cu cea mai mare promoție, UFC. Este o realizare pentru ea și trebuie să își dezvolte această carieră pentru care a muncit din greu de mic copil', a declarat Marius Crăciun, pentru revista VIVA!, la acea vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter