Alex Velea, apariția care a șocat internetul: s-a fotografiat în fundul gol. Reacția Antoniei a fost pe măsură: „S-a terminat”

Publicat pe
Alex Velea, apariția care a șocat internetul: s-a fotografiat în fundul gol. Reacția Antoniei a fost pe măsură: „S-a terminat'Alex Velea, apariția care a șocat internetul: s-a fotografiat în fundul gol. Reacția Antoniei a fost pe măsură: „S-a terminat'

Alex Velea este excentric și arată acest lucru cât poate de des. Ultima „năzbâtie' pe care a făcut-o pe internet a stârnit amuzamentul și deopotrivă criticile publicului. 

Cântărețul s-a fotografiat în fundul gol, asta ca urmare a provocării „pillow challenge', în care trebuie să porți doar o pernă pe care să o legi în talie cu o curea. Trendul a fost urmat de multe vedete, iar Alex Velea a fost provocat de Mario Fresh, care l-a provocat și pe Lino Golden. 

Așa că soțul Antoniei s-a conformat, și-a pus o pernă în față, a legat-o cu o curea și a imortalizat momentul. Pentru că stătea cu spatele la o oglindă, fanii lui Velea au putut să îi vadă posteriorul în toată splendoarea.  

Antonia a comentat și ea la celebra fotografie: „S-a terminat! 😂🔥'. 

O altă vedetă care a acceptat provocarea a fost omul de radio și actor de televziune, Radu Tibulca. Pentru că această provocare trebuie dată mai departe, Mario Fresh și Lino i-a provocat mai departe pe Smiley, Alex Velea sau Mihai Morar. Dacă aceștia o vor acceptă sau nu rămâne de văzut în următoarea perioada.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter