Alex Abagiu și Radu Vlăduț, primele imagini după ce au fost eliminați de la Asia Express. Cum au fost surprinși cei doi concurenți, în plină pandemie de coronavirus

Publicat pe

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au format o echipă controversată la Asia Express. Nu au fost bine văzuți de celelalte echipe, cu câteva excepții, însă băieții s-au descurcat de minune și au ieșit pe locul 4 în competiție. 

Alex Abagiu și Radu Vlăduț, primele imagini după ce au fost eliminați de la Asia Express. Cum au fost surprinși cei doi concurenți, în plină pandemie de coronavirusAlex Abagiu și Radu Vlăduț, primele imagini după ce au fost eliminați de la Asia Express. Cum au fost surprinși cei doi concurenți, în plină pandemie de coronavirus

La o zi după difuzarea episodului în care cei doi au fost eliminați, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost surprinși de Click.ro la cumpărături. Echipați adevcat, cu  măști pe față, cei doi au mers să cumpere câteva produse de la un supermarket din Pipera. 

Băieții și-au împărțit sarcinile. Dacă Radu a fost cel care a luat căruciorul de cumpărături din parcare, Alex a fost cel care l-a returnat. Printre produsele pe care le-au ales, băieții au plecat cu un bax de apă și câteva buchete de flori, numai bune pentru a înfrumuseța atmosfera de la masa de Paște. În drum spre casă, cei doi au oprit la un restaurant pentru a-și comanda mâncare.

După ce au ieșit din competiția Asia Express, Abagiu a declarat: 

Și uite-așa s-a încheiat ceea ce a însemnat Asia Express România' pentru noi: cu zâmbetul pe buze, cum am încercat să fim tot sezonul. Nu aș fi crezut niciodată că o să rezistăm atât de mult și, oricât de pregătit am crezut că sunt, am fost surprins în fiecare zi. La capăt de drum sunt recunoscător: recunoscător că am avut această oportunitate, recunoscător lui Radu că mi-a fost camarad în această călătorie și recunoscător că v-ați uitat săptămână de săptămână', a scris Alexandru pe Instagram, după ce a fost difuzat episodul în acre au fost eliminați.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter