Alex Zănoagă, mesaj surprinzător după ce a pierdut meciul cu Bobicioiu: "Am rămas în picioare datorită lui Domi"

Publicat pe

Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu s-au luptat marți, 27 septembrie în cușca MMA. Fostul soț al Siminei Loica a pierdut în fața adversarului său. Lupta a fost una strânsă, iar încă de la prima rundă cei doi jucători au fost extenuați. La finalul meciului, Zănoagă a transmis un mesaj controversat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alex Zănoagă a pierdut lupta cu Alex Bobicioiu, iubitul fostei sale partenere. Zănoagă a fost cel care l-a provocat pe fostul concurent de la Puterea Dragostei să se lupte în cușca MMA. În trecut, Bobicioiu și fostul soț al Siminei Loica au fost prieteni buni, dar relația s-a terminat în momentul în care bruneta s-a cuplat cu Bobicioiu.

Alex Zănoagă, mesaj surprinzător după ce a pierdut meciul cu Bobicioiu: "Am rămas în picioare datorită lui Domi"Alex Zănoagă, mesaj surprinzător după ce a pierdut meciul cu Bobicioiu: "Am rămas în picioare datorită lui Domi"

După numeroase mesaje lansate pe rețelele de socializare, cei doi s-au luptat față în față în ring. Bobicioiu s-a dovedit a fi mai puternic decât Zănoagă, învingându-l. La meci a fost prezentă și Simina, fosta parteneră a pierzătorului și actuala iubită a câștigătorului.

Citește și: George, fratele lui Alex Zănoagă, după ce s-a spus că a agresat-o pe fosta lui cumnată, Simina Loica:”A avut ghinionul să fiu în casă”

Citește și: Cine este noua iubită a lui Alex Zănoagă:”L-a cunoscut și pe Dominic, fiul meu”

Citește și: Adela Popescu a avut mari probleme cu bona din Republica Dominicană. Ce a pățit băiatul cel mic:”Era anxios, plângea foarte mult”

Citește și: Armin Nicoară a aruncat cu bani pe Jador la nunta cu Claudia Puican.Imagini inedite de la marele eveniment

Alex Zănoagă, mesaj după ce a pierdut meciul cu Bobicioiu

Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu s-au luptat în ring, iar atmosferra a fost una incendiară. Zănoagă a pierdut în gala RXF, dar a rezistat până în cea de-a treia rundă. La meci a fost prezentă și Simina Loica, fosta lui soție care este actuala iubită a lui Bobicioiu. La meci, Zănoagă a fost susținut de fratele său. După marea confruntare, fostul concurent de la Puterea Dragostei a postat un mesaj pe Instagram.

„În seara asta, am dus până la sfârșit, m-am luptat și am rămas în picioare indiferent de decizie datorita lui Domi, familiei și tuturor prietenilor care au crezut în mine!”, a scris Alex Zănoagă pe Instagram.

Scandalul dintre Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu

Scandalul dintre cei doi foști concurenti ai emisiunii matrimoniale a început după ce Bobicioiu s-a cuplat cu Simina Loica, fosta soție a lui Zănoagă. Acesta a fost deranjat la un moment dat de afirmațiile pe care actualul iubit al brunetei le-a făcut și l-a amenințat.

„Data viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn, atunci o să-și dau somn și când spun somn, te pun la nani, ai înțeles?!'  a fost mesajul lui Zănoagă pentru Bobicioiu.

Alex Zănoagă a avut nevoie de îngrijiri medicale

La finalul meciului, doar unul singur a fost învingător, respectiv Alex Bobicioiu. Lupta din cușcă a fost una extrem de strânsă, iar încă de la prima rundă cei doi au dat semne de extenuare.

După ce a ieșit din ring, Zănoagă a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a mers la ambulanță din fața locației unde s-a dat lupta. Din cauza efortului, tânărul a avut probleme cu respirația.

Sursa foto: Captura video Youtube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter