Alexandra Dinu și Ștefan Lungu dau cărțile pe față, după ce s-a zvonit că au avut o relație: "Hai, spune acum!"

Publicat pe

Alexandra Dinu și Ștefan Lungu au avut o întâlnire față-n față la TV, în cadrul emisiunii gastronomice, pe care o prezintă bunul ei prieten. Cei doi se cunosc de 20 de ani și au apărut o sumedenie de zvonuri conform cărora aceștia au format un cuplu. Alexandra Dinu a fost foarte sinceră și a vorbit despre noaptea pe care ar fi petrecut-o împreună, în urmă cu mai mulți ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Dinu și Ștefan Lungu au discutat deschis despre viața personală, la show-ul de gastronomie prezentat de vechiul ei prieten. Aceștia au făcut glume la fel de savuroase precum preparatele gătite de Ștefan Lungu. Cei doi nu s-au sfiit să ofere și detalii picante, din culisele unei presupuse întâlniri, pe care ar fi avut-o la ceas de seară.

Alexandra Dinu și Ștefan Lungu dau cărțile pe față, după ce s-a zvonit că au avut o relație: "Hai, spune acum!"Alexandra Dinu și Ștefan Lungu dau cărțile pe față, după ce s-a zvonit că au avut o relație: "Hai, spune acum!"

Alexandra Dinu și Ștefan Lungu despre noaptea petrecută împreună

Alexandra Dinu rămâne una dintre cele mai fascinante femei din showbiz. Fosta soție a lui Adrian Mutu este o prezență discretă și este remarcată datorită eleganței clasice, oriunde s-ar duce. Viața sentimentală a Alexandrei a fost mereu subiect de discuție și mulți mulți și-au dorit să afle cine a reușit să o seducă după divorțul de Mutu. Ștefan a Lungu a provocat-o pe Alexandra să spună ce s-a întâmplat de fapt în seara romantică pe care se presupune că ar fi petrecut-o împreună.

Citește și: Adrian Mutu, adevăratul motiv al divorțului de Alexandra Dinu: „Simțeam așa, ceva ca o senzație de sufocare. Relația nu a mers din cauza…'

Citește și: Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu și are poprire pe salariu! Câți bani trebuie să-i plătească fostei soții

Citește și: Andra a cântat alături de fiica ei, Eva Măruță. Cele două au purtat ținute asortate: „O seară magică”

Citește și: Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți: „Cel mai bun exercițiu”

„M-ai ținut o noapte în casă, așa zic oamenii, că m-ai ținut o noapte pe o pizza. Mă, măcar nu era foie gras (n.r. ficat de rață/gâscă)', a menționat Ștefan,

Alexandra i-a dat imediat replica:

„N-ai stat. N-ai stat o noapte la mine. Hai, spune acum!. Ai ieșit după ce am mâncat că practic, la mâncare se rezumă totul', a clarificat Alexandra Dinu.

Despre cei doi s-a spus acum câțiva ani că ar fi avut o relație. Alezandra Dinu și Ștefan Lungu au negat vehement la acea vreme, însă lumea a continuat să speculeze.

Alexandra Dinu are un ritual special atunci când gătește

Alexandra Dinu a dezvăluit că are un adevărat ritual atunci când vine vorba de gătit. Pentru frumoasa vedetă, această activitate nu este deloc una stresantă. Ea a mărturisit că îi place să aprindă lumânări în bucătărie și să savureze un pahar cu vin, în timp ce prepară mâncarea.

Mi-au plăcut intodeauna lumânările. În dormitor, în baie, chiar și în bucătărie când gătesc. Îmi place să am și un pahar cu vin, să beau cu cineva. Gătesc, am o pasiune pentru gătit. O fac cu tot sufletul și îmi place să o fac bine', a mărturisit vedeta.

Ștefan Lungu: „Alexandrei îi datorez ceva”

Ștefan Lungu a ținut să dezvăluie și ce anume a menținut prietenia sa cu Alexandra Dinu, vreme de 20 de ani. Acesta a mărturisit că a apreciat dintotdeauna grija și loialitatea vedetei, care nu a ezitat să-i fie alături în perioadele lui cele mai grele.

„Alexandrei îi datorez ceva. A venit in momentele mele cele mai grele, fără ca ea să mă fie sunată. Ai venit în două momente critice din viața mea. Fix în ziua aia mă sunai și mă întrebai ce fac. Veneai ca un pansament Pentru chestia asta îți mulțumesc', a spus Ștefan.

Alexandra Dinu, rememorează momentele petrecute cu bunica ei

Alexandra Dinu a depănat amintiri de pe vremea când era copilă și și-a amintit de bunica ei. Frumoasa prezentatoare a relatat că aceasta sa era învățătoare și destul de exigentă în privința studiilor. Alexandra Dinu a recunoscut că apela la câteva trucuri ciudate, pentru a-i atrage atenția bunicii sale.

Era invățătoare. Mergeam împreună la școală. Nu eram în clasa ei, dar mergeam împreună. Când ne întorceam spunea: hai, gata la lecții. Ea gătea și pe mine mă trimitea la lecții. Mă apucam de lecții și uneori mă simțeam neglijată. Mă prefăceam că am murit, că leșinam. Își dădea seama imediat, nu eram credibilă', și-a amintit Alexandra.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter