Alexandra Stan, vedetă la Survivor Mexic. Cântăreața este strigată „Mr. Saxobeat”

Publicat pe

Alexandra Stan, Faimoasa de la Survivor, este adorată de concurenții de la Survivor Mexic. Cu toate că ceilalți concurenți din echipa ei nu o văd cu ochi prea buni, pentru performanțele slabe din timpul curselor, mexicanii sunt îndrăgostiți de Alexandra Stan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Faimoasa este recunoscută chiar și în Republica Dominicană. Filmările pentru Survivor Mexic au loc în același timp cu cele din România, iar concurenții s-au intersectat pe insulă.

Alexandra Stan este recunoscută de către ceilalți concurenți din Mexic, iar atunci când o văd, concurenții o strigă „Hey, Mr. Saxobeat!', scrie wowbiz.ro.

Alexandra Stan, vedetă la Survivor Mexic. Cântăreața este strigată „Mr. Saxobeat'Alexandra Stan, vedetă la Survivor Mexic. Cântăreața este strigată „Mr. Saxobeat'

Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi la Survivor

Alexandra Stan trece prin clipe grele la Survivor România. Mama ei a vorbit despre parcursul său în competiția sportivă. În episodul de joi, Alexandra Stan nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. Ea a avut câteva conflicte cu Cătălin Moroșanu, despre care spune că este misogin, la fel ca și ceilalți băieți dine chipa Faimoșilor.

Aceasta a povestit ce sfaturi i-a dat fiicei sale, înainte de a se aventura în competiția care îi testează la maximum limitele fizice și psihice. A afirmat, totodată, că Alexandra are un mod aparte de a-și exterioriza trăirile, condițiile dificile în care trăiește la Suvivor România, dorul de casă și de familie sunt motivele care o pun uneori în dificultate. 

„Cred că îi este greu, dar cred că se va descurca. Ea își exteriorizează foarte mult emoțiile, ca să se elibereze. Am sfătuit-o, am vorbit mult înainte să plece, să nu țină în ea. Este un mod de vindecare. Începe să își spună cuvântul lipsa hranei, deși ea este învățată să mănânce puțin, e vegetariană. Condițiile și depărtarea, fără comunicarea cu noi, își spun cuvântul.

Eu stau numai cu pastile. Nu am probleme cu inima, dar am emoții foarte mari, simt că-mi iese inima din piept. Soțul meu se uită și este foarte încordat, o încurajează , . De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea’, spune mama Alexandrei Stan. 

Mama Alexandrei Stan a povestit din anii de copilăriei ai fiicei sale, la malul marii, și ce preferințe culinare avea Faimoasa de la Survivor România. Totodată, aceasta confirmă teama de înălțime pe care o are fiica sa, mărturisind că are încredere în ea că și-o va depăși. 

Citește și:

Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Cornelia Catanga, total transformată. S-a îngrășat enorm din cauza supărărilor: „Am luat 28 kg

Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios: „Îmi spune că sunt iubita lui perfectă’/ EXCLUSIV

„Teamă de apă nu avea. De mică a crescut pe malul marii. Pleca cu prosopul de gât, cu copiii, veneau la prânz, mâncau și plecau iar până seara la șapte. Nu doreau să mănânce decât salată de roșii și cartofi prăjiți. De înălțime are într-adevăr frică și mă moștenește pe mine, eu am frica asta de înălțime. Ea în subconștientul ei știa că vor fi probe din acestea, cu înălțime, dar a dorit să își depășească fricile. De aceeea se exteriorizează așa, țipă’, povestește mama Faimoasei. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter