Alexandru Arșinel și Marilena, soția lui, o istorie umbrită de suferință. Ce a dezvăluit actorul despre marea lui iubire: "Merita un bărbat mai bun"

Publicat pe

Alexandru Arșinel și Marilena au unul dintre cele mai longevive mariaje de la noi din țară, lucru rar cu atât mai mult decât în lumea artiștilor. Din păcate însă, după accidentul suferit de soția actorului, viața lor a luat o întorsătură urâtă. Cu toate acestea, și-au rămas alături și la bine și la greu, așa cum și-au jurat cândva în fața altarului. Regretatul actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață azi, 29 septembrie 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

S-au cunoscut în anul 1966 și s-au căsătorit doi ani mai târziu. Tânăr și șarmant, Arșinel debutase ca actor și avea deja mai multe admiratoare. Cu toate acestea, Marilena a fost marea lui iubire și i-a furat inima din prima clipă în care s-au cunoscut. Artistul și-a amintit peste ani cu drag de clipa în care a întâlnit-o pe cea care avea să îi devină soție și să îi schimbe viața.

Alexandru Arșinel și Marilena, soția lui, o istorie umbrită de suferință. Ce a dezvăluit actorul despre marea lui iubire: "Merita un bărbat mai bun"Alexandru Arșinel și Marilena, soția lui, o istorie umbrită de suferință. Ce a dezvăluit actorul despre marea lui iubire: "Merita un bărbat mai bun"

Cum a cunoscut-o Alexandru Arșinel pe soția lui

În anul 1966, la scurt timp după ce s-a mutat în București, actorul a întâlnit-o pe Marilena la Ștrandul Tineretului din București. Era brunetă, înaltă, de o frumusețe incredibilă și lucra ca asistentă medicală. Prietenii ei o porecliseră „Cubaneza”, conform Fanatik.ro. Planul de a o cuceri i-a ieșit în cele din urmă, după multe eforturi, iar din povestea lor de dragoste, care durează deja de 56 de ani, au venit pe lume doi fii.

'La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: `Dar ce ai face dacă m-aş îneca?`. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!

Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!', a povestit actorul Alexandru Arșinel, în cartea sa biografică Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei, scrisă de Maria Capelos.

Citește și: Cum arată casa lui Alexandru Arșinel de la 2 Mai. A fost spartă de cinci ori de hoți

Citește și: Anca Neacșu a divorțat de soțul său. Artista a izbucnit în lacrimi: „S-a terminat…”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu: „Sunt dezamăgit'

Citește și: Câți bani a pierdut Simona Halep după anularea nunţii cu Toni Iuruc. Suma e colosală

Ce s-a întâmplat între actor și Stela Popescu

Cei doi au format un cuplu de succes zeci de ani pe scenă. S-a spus de multe ori că i-ar lega ceva mai mult decât o prietenie, dar Alexandru Arșinel a negat aceste acuzații. Mai mult decât atât, se pare că Marinela s-a ținut departe de gelozii și reproșuri, având încredere în fidelitatea soțului ei.

'Am avut nenumărate admiratoare, chiar dacă am fost mereu urâțel. Nu am fost niciodată un Alain Delon, însă am avut șarm, umor. Cred că asta le-a dat pe femei pe spate. Însă, eu nu am cedat ispitelor.

Mă mai uitam, că orice bărbat, însă niciodată nu întreceam această granița. Am fost și sunt un bărbat fidel (…) Îi datorez multe acestei femei. Ea a fost echilibrul meu, cea care mi-a dat putere în multe momente dificile', spunea Arșinel, pentru Cancan, în urmă cu mai mulți ani.

Accidentul soției lui Alexandru Arșinel le-a distrus viața

În anul 2016, când împlineau 50 de relație, s-a petrecut o nenorocire. Actorul și soția lui petreceau alături de cei dragi de ziua nepotului, iar Marilena avea grijă de copiii care se jucau. La un moment dat, tocul i s-a agățat de scări, s-a rostogolit și s-a lovit puternic la cap. A fost operată, dar nu și-a mai revenit niciodată la cum era înainte. Soțul ei i-a fost alături și a îngrijit-o la Sinaia, până când a fost și el dat peste cap de problemele lui de sănătate.

'A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic', povestea Alexandru Arșinel în emisiunea Legendele a lui Dan Negru.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter