Alexandru Nedelcu, dezamăgit că a părăsit Survivor România înainte de finală: "Am fost în depresie"

Publicat pe

Alexandru Nedelcu a părăsit Survivor România 2022 înainte de marea finală. Fostul portar a avut multe regrete, deoarece își dorea foarte mult să câștige concursul. La aproape două luni de la eliminarea sa din competiție, Alex Nedelcu a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre parcursul său la Survivor România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexandru Nedelcu, concurentul care prima dată a făcut parte din echipa Războinicilor, iar apoi din cea a Tigrilor, a fost eliminat de la Survivor România pe 30 mai. Fostul portar a părăsit competiția înaintea de marea finală a concursului din Republica Dominicană.

Alexandru Nedelcu, dezamăgit că a părăsit Survivor România înainte de finală: "Am fost în depresie"Alexandru Nedelcu, dezamăgit că a părăsit Survivor România înainte de finală: "Am fost în depresie"

Alexandru Nedelcu a revenit în țară după 5 luni petrecut în jungla dominicană. Fostul concurent a fost portat vreme de 10 ani în ligile inferioase la Metaloglobus. Și-a dorit atât de mult să ajungă în finala competiției, încât a intrat în depresie după ce a fost eliminat.

Citește și: Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor 2022.Are o fiică

Citește și: Alexandru Nedelcu a jignit-o crunt pe Laura Giurcanu, la Survivor:”Vezi că la 25 de ani ai vergeturi pe…”

Citește și: Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct:„Ca să faci trei copii, trebuie să-ți lipsească ceva'

Citește și: Antonia și Alex Velea, vestea prin care și-au bucurat fanii:„Sunt recunoscătoare că…'

Alexandru Nedelcu, dezamăgit pentru că a părăsit Survivor România înainte de finală

Alexandru Nedelcu a ajuns până în semifinalale show-ului Survivor România 2022. Fostul războinic a fost la un pas de finala competiției, fiind extrem de dezamăgit că a părăsit concursul înainte de marea finală. Cele cinci luni petrecute departe de familie au fost cumplite pentru fostul portar. Alexandru a făcut dezvăluiri inedite despre eliminarea sa de la Survivor România. Acesta a mărturisit că a intrat în depresie după ce a părăsit competiția înainte de finală.

„Am fost foarte dezamăgit pentru că mai aveam o singură zi și puteam să fiu în Finală. N-am ieșit din cameră toată ziua, am fost puțin în depresie câteva zile. Mai ales după ce am văzut câtă lume mă susținea și câți spuneau că nu trebuia să fiu eu eliminat.”, a declarat Alex Nedelcu pentru CIAO.RO.

Ce a însemnat Survivor România pentru Alexandru Nedelcu

Alexandru Nedelcu a fost la un pas să ajungă în marea finală a emisiunii Survivor România 2022. Sportivul a rezistat 140 de zile pe insula dominicană, reușind să facă față tuturor provocărilor. Alex a slăbit 20 de kilograme în cele cinci luni petrecute în Republica Dominicană. Pentru el, Survivor România 2022 a reprezentat o experiență de neuitat.

Survivor, pentru mine, a însemnat 140 de zile pe insulă și 140 de lecții noi învățate în fiecare zi. Am slăbit mult de tot, 20 de kg. Când aveam 18 ani, aveam 78 de kg, iar acum m-am întors cu 75-76.”, a mai spus fostul concurent.

Alexandru Nedelcu, despre cel mai dur moment trăit la Survivor România 2022

Fostul portar a fost încurajat de familie să meargă la Survivor România. Alexandru Nedelcu a avut parte de încrederea celor dragi lui, în special, din partea iubitei sale. Întrebat despre cel mai dur moment trăit în show-ul de la Kanal D, Alex a mărturist că lipsa hranei a fost cel mai crunt sentiment.

„Cel mai dur moment trăit a fost lipsa hranei, în general, și dorul de familie. Atunci când fetița mea a făcut un anișor pe 7 mai mi-a fost foarte greu pentru că eram pe insulă și mă gândeam la ea. Cea mai frumoasă recompensă a fost excursia la Curacao, dar și excursia în Punta Cana la delfini”, a mai dezvăluit Alexandru Nedelcu.

Sursa foro: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter