Alina Pușcaș s-a accidentat, din nou, după ce și-a luxat glezna: „Sunt deja umflată”

Publicat pe

Alina Pușcaș s-a accidentat, din nou, după ce și-a luxat glezna. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva!, marca Antena 1, are, pentru a doua oară, probleme la picioare. Dacă la cel stâng poartă o orteză, după ce și-a luxat glezna, acum vedeta suferă iarăși și le-a povestit fanilor prin ce a trecut. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș prezintă, alături de Pepe, noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!, de la Antena 1. Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu sunt cuplurile de concurenţi care se vor duela pentru a câștiga marele premiu. Din juriu, fac parte aceleași vedete, precum Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan. Singura schimbare este aceea că Pepe l-a înlocuit pe Cosmin Seleși, după ce a apărut într-un promo pentru revelionul de la PRO tv. 

Alina Pușcaș s-a accidentat, din nou, după ce și-a luxat glezna: „Sunt deja umflată'Alina Pușcaș s-a accidentat, din nou, după ce și-a luxat glezna: „Sunt deja umflată'

Alina Pușcaș este o persoană muncitoare, care vrea ca totul să decurgă bine la filmări. Din nefericire, vedeta va face eforturi să se concentreze pe ceea ce are de făcut. Recent, ea le-a mărturisit fanilor că s-a accidentat la piciorul drept, după ce a avut probleme și la cel stâng. 

Citește și: Și Alina Pușcaș a fost mușcată de o căpușă, ca ADDA!Ce simptome a avut

Citește și: Ce dietă ține Alina Pușcaș pentru a se menține în formă:”Nu ciugulesc nimic”

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv:'Eram mereu supărată, plânsă… nu ne mai înțelegeam'

Citește și: Procesul Elenei Udrea din Bulgaria, amânat din nou.Ce a declarat în drum spre sala de judecată

Alina Pușcaș s-a accidentat, din nou, după ce și-a luxat glezna

Vedeta tv ține mereu legătura cu fanii ei pe rețelele sociale, așa cum a făcut și de data asta. Ea le-a mărturisit internauților că a avut, recent, probleme încă de la începutul zilei. Alina Pușcaș a avut un incident miercuri, totul întâmplându-se chiar la ea acasă. Vedeta a călcat, din greșeală, pe o albină, iar piciorul ei drept a început să se umfle. Ea a mai recunoscut că nu este o fire alergică, însă a luat preventiv un medicament. 

„Mi-am început dimineața într-un mod inedit. Am călcat pe o albină, în casă. După ce că eram eu cu orteza pe piciorul stâng, am rezolvat-o și cu piciorul drept', a spus Alina Pușcaș.

Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva își face griji pentru felul în care va decurge ziua, mai ales pentru că are filmări și se anunță a fi una lungă.

„Astăzi am filmări la Te cunosc de undeva, nu știu cum o să fac azi. În stânga sunt cu orteză, iar în dreapta, unde am călcat pe albină, sunt deja umflată.

Nu sunt alergică, am luat o pastilă preventiv, este o zi lungă, cine știe ce mă așteaptă', a povestit ea pe Instagram.

Alina Pușcaș și-a luxat glezna de la piciorul stâng 

Vedeta trece printr-o perioadă dificilă, asta după ce s-a accidentat la picior. Prezentatoarea TV s-a ales cu o entorsă de gradul 1. Medicii nu i-au pus piciorul în ghips. Prezentatoarea TV a fost nevoită să meargă la doctor pentru că nu mai putea să pășească, dar nici să conducă mașina. În urma unor radiografii, vedeta a aflat că are entorsă de gradul 1 și este nevoită să poarte o orteză. Alina Pușcaș i-a sfătuit pe fanii ei să meargă la doctor de fiecare dată când întâmpină astfel de situații și să nu încerce să se trateze singuri acasă.

„M-am cam speriat și am fugit direct la doctor. Am primit și verdictul ortopedului, entorsă de gradul I. Trebuie să-mi imobilizez glezna timp de trei săptămâni, timp în care trebuie să fac și o recuperare. Fără recuperare, risc să rămân cu o gleznă de 10 centimetri în plus față de cealaltă.

Nu e de glumă cu astfel de lucruri, așa că, e clar cât de important este să mergeți la medic atunci când se întâmplă astfel de lucruri. Nu faceți lucrurile după ureche, că nu e bine. Trebuie să luați și tratament corespunzător și toate cele”, a declarat Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter