Ce dietă ține Alina Pușcaș pentru a se menține în formă: "Nu ciugulesc nimic"

Publicat pe

Ce dietă ține Alina Pușcaș pentru a se menține în formă. Are 36 de ani și este mama a trei copii, însă are un trup de fotomodel. Chiar dacă așa pare, la mijloc nu este doar moștenirea genetică, vedeta a făcut ceva efort până să ajungă la forma impecabilă de acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Alina Pușcaș. Vedeta a arătat întotdeauna bine, iar formele ei suple sunt de invidiat. Vedeta de la Te cunosc de undeva! a mărturisit însă că, după nașterea celor trei copii, aspectul ei fizic nu a mai mulțumit-o, așadar a decis să ia măsuri. A început cu sala de sport, s-a apucat de dans, însă, în paralel și-a schimbat și alimentația. Rezultatele s-au văzut, iar acum Alina Pușcaș este într-o formă chiar mai bună decât înainte.

Ce dietă ține Alina Pușcaș pentru a se menține în formă: "Nu ciugulesc nimic"Ce dietă ține Alina Pușcaș pentru a se menține în formă: "Nu ciugulesc nimic"

Ce dietă ține Alina Pușcaș

Privind-o, e greu de spus că Alina Pușcaș este mama a trei copii, după fiecare naștere vedeta revenindu-și în mod spectaculos. Iată însă că actrița a mărturisit că, de la o vreme, nu o mai mulțumea aspectul ei fizic, astfel încât a început prin a-și face abonament la sală. Pe lângă asta, a ales să-și schimbe și alimentația, însă rezultatele nu s-au văzut chiar din prima. Iar unul dintre secretele sale este faptul că, între mese, nu mănâncă nimic.

Citește și: A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei: „M-a cerut în căsătorie de trei ori”

Citește și: Scandal de proporții la un concert susținut de Jador. Petrecăreții s-au luat la bătaie, iar fostul iubit al Anei Mocanu a fost grav rănit

Citește și: George Burcea recunoaște că a consumat droguri:„Am avut o scăpare

Citește și: Mesajul transmis de Emi și Cuza, după ce au pierdut în finala Asia Express:„A fost o lecție în viață’

„Mănânc proteină animala, vegetala și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am muncit 5 luni pentru silueta de acum, pentru tot, pentru pozele pe care le-am pus. (…) Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacante ce ma tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport„, a declarat Alina Pușcaș pentru Antena Stars.

„Am revenit la dans după 7 ani”

Ce dietă ține Alina Pușcaș. La ce i-au folosit dieta, sportul și dansul se poate vedea în cele mai recente fotografii postate de vedetă pe contul ei de socializare, unde Alina afișează o siluetă perfect definită. Vedeta Antenei 1 s-a implicat într-un proiect de suflet #bodyshapes, în care fotografia și dansul ocupă locul principal. Instantaneele postate de Alina în ultimul timp au făcut deliciul fanilor, care au felicitat-o atât pentru forma de zile mari în care se află, cât și pentru demersul artistic. Vedeta a povestit că pasiunea pentru dans, la fel ca și cea pentru cântat, și-a descoperit-o încă din coplilărie.

„Dansul, da, prima mea dragoste. Pasiunea asta o aveam eu de nebună așa. Cântam eu în duș, dansam în casă. Pasiunea mea s-a născut după ce am făcut tot ceea ca puteam face pe partea de media. Le-am încercat pe toate. Am revenit la dans după 7 ani”, a mai spus Alina Pușcaș.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter