Alina Pușcău are COVID-19 cu simptome severe: „Virusul îmi atacă toate organele”

Publicat pe

Alina Pușcău are COVID-19. Modelul nu traversează cea mai bună perioadă din viața ei. Vedeta a contractat varianta delta a virusului și are simptome severe, care o țin la pat de nouă zile. Cu ochii în lacrimi și vizibil speriată, ea a povestit, pe rețelele de socializare, ce simte în aceste momente grele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău are COVID-19. Bruneta a aflat că este infectată în urmă cu mai bine de o săptămână. Din păcate pentru ea, varianta delta se manifestă în cel mai rău mod posibil și i-ar fi atacat mai multe organe.

Alina Pușcău are COVID-19 cu simptome severe: „Virusul îmi atacă toate organele'Alina Pușcău are COVID-19 cu simptome severe: „Virusul îmi atacă toate organele'

Alina Pușcău are COVID-19: „Îmi distruge viața”

Alina Pușcău are COVID-19. Tânăra este îngrozită de ce se întâmplă cu ea și nu își dorește nimic altceva, decât să reușească să treacă cu bine peste aceste momente de cumpănă din viața ei.

Ea a tras un semnal de alarmă și i-a sfătui pe toți să nu i-a în glumă acest virus, să fie atenți și să se vaccineze. Vedeta a mai spus că este cel mai greu lucru pe care l-a trăit până acum și că virusul i-a afectat întreg organismul.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași.

Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea.

Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos', a spus Alina Pușcău.

Citește și: Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma.E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywo:od.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Citește și: Cum arată și cum se simte Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital

Citește și: Alina Eremia are COVID-19. Cum se simte

Alina Pușcău se teme de COVID-19 acum, mai tare ca niciodată

Alina Pușcău are COVID-19. Virusul o ține la pat de nouă zile, iar lucrurile nu par să evolueze în bine.

Ea a mai mărturisit că virusul i-a atacat plămânii, rinichii și îi este teamă să nu urmeze ceva mai rău.

„Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești.

Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor că să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu.', a mai spus Alina Pușcău.

Alina Pușcău a avut o relație cu Vin Diesel

Alina Pușcău trăiește de 20 de ani la Los Angeles, este prietenă la cataramă cu Paris Hilton, pe care a cunoscut-o la una din petrecerile Academiei Americane de Film, și cu Jessica Alba, pe care o cunoaște de 15 ani datorită pasiunii comune pentru sport.

Alina Pușcău a avut o relație frumoasă cu starul de cinema Vin Diesel, care voia să o ia de nevastă și să-i facă niște copii frumoși ca ea, dar ei nu-i era gândul la așa ceva la 23 de ani.

Când vine vorba de marea dragoste, Alina Pușcău menționează numele regizorului Brett Ratner, cel care a fotografiat-o pentru un pictorial în revista Playboy. Cei doi au avut o relație de cinci ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter