Alina Pușcau se mărită. Cine este iubitul ei și când va avea loc nunta

Publicat pe

Alina Pușcău a dezvăluit că s-a logodit, la începutul anului. Frumoasa româncă în vârstă de 39 de ani a spus că logodnicul ei este puțin mai mare decât ea, însă nu vrea să îi dezvăluie identitatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu toate acestea, Alina Pușcău a dezvăluit când și unde va avea loc nunta.

Ea a spus că marele eveniment va avea loc în America. Urmează să plece cât de curând.

„Miercuri dimineața trebuie să fac testul [pentru COVID-19]. Pe 25 februarie iau rezultatul și pe 26 plec în America', a spus Alina.

Alina Pușcau se mărită. Cine este iubitul ei și când va avea loc nuntaAlina Pușcau se mărită. Cine este iubitul ei și când va avea loc nunta

„Nu, nu mă mai întorc. (…) Urmează nunta. Vara aceasta. (…) Mama îmi tot spune [că vrea să-l cunoască]. Dar i-am zis: «Lasă, o să îl vezi tu la momentul potrivit». Mi-a zis doar să-i promit că mă mărit anul acesta. Mama este foarte cool. De gașcă. E cea mai bună prietenă a mea', a adăugat Alina, invitată în emisiunea La Măruță.

„Are de toate. Este un băiat foarte de succes. Cred că tatăl lui este scriitor. El nu e chiar actor, face de toate', a mai spus Alina Pușcău, dezvăluind că logodnicul ei nu este român.

Ea a mai dezvăluit că rochia ei de mireasă va fi făcută de celebrul creator de modă Ralph Lauren.

Alina Pușcău a avut o relație cu Vin Diesel

Alina Pușcău trăiește de 20 de ani la Los Angeles, este prietenă la cataramă cu Paris Hilton, pe care a cunoscut-o la una din petrecerile Academiei Americane de Film, și cu Jessica Alba, pe care o cunoaște de 15 ani datorită pasiunii comune pentru sport.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales Reacția afaceristului

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual

Citește și: Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…’

Alina Pușcău a avut o relație frumoasă cu starul de cinema Vin Diesel, care voia să o ia de nevastă și să-i facă niște copii frumoși ca ea, dar ei nu-i era gândul la așa ceva la 23 de ani.

Când vine vorba de marea dragoste, Alina Pușcău menționează numele regizorului Brett Ratner, cel care a fotografiat-o pentru un pictorial în revista Playboy. Cei doi au avut o relație de cinci ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter