Cum se simte Gabi Luncă după două săptămâni la ATI, bolnavă de COVID-19: "Respiră cu ajutorul unui plămân artificial"

Publicat pe

Gabi Luncă este infectată cu coronavirus. Artista, în vârstă de 81 de ani, este internată la Spitalului Județean Ilfov, la secția ATI. Fiica cea mare a lui Gabi Luncă, Estera Onoriu, a vorbit despre starea actuală de sănătate a mamei ei, dar și despre persoana de la care Gabi Luncă a luat virusul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabi Luncă se luptă cu boala COVID-19 de două săptămâni. Fiica cea mare a artistei, Estera Onoriu, a vorbit despre cum se mai simte mama ei. Aceasta a dezvăluit că artista respiră cu ajutorul unui plămân artificial, la care este conectată de zile întregi.  

„Mama are o situaţie staţionară, sărăcuţa! E conştientă, dar respiră cu ajutorul unui plămân artificial, la care este conectată de zile bune.

Nu este intubată, însă!', a declarat, pentru playtech.ro, Estera Onoriu, fata cea mai mare a lui Gabi Onoriu.

Cum se simte Gabi Luncă după două săptămâni la ATI, bolnavă de COVID-19: "Respiră cu ajutorul unui plămân artificial"Cum se simte Gabi Luncă după două săptămâni la ATI, bolnavă de COVID-19: "Respiră cu ajutorul unui plămân artificial"

„Nu se pune problema să o vedem'

Estera Onoriu și cântăreața de muzică populară și lăutărească țin legătura prin intermediul asistentelor din spital și are încredere că mama ei este foarte bine îngrijită.

Avem un anume interval orar în care am stabilit de comun acord cu cei de la spital că putem încerca telefonic să obţinem amănunte. Nici nu se pune problema să o vedem, aşa cum se ştie. Am însă convingerea că mama noastră e foarte bine îngrijită, iar pentru asta nu pot decât să le mulţumesc din suflet întregului personal din spitalul în care se află', a mai afirmat fiica lui Gabi Luncă.

Citește și: Drama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

Citește și: Gabi Luncă, internată de urgență la ATI.S-a îmbolnăvit de COVID-19 la 81 de ani

Citește și: Emisiunea Prețul Corect revine în România, după 24 de ani de la prima ediție.Unde se difuzează

Citește și: Cine este Raisa Chiribuță de la Românii au Talent.A primit Golden Buzz de la Alexandra Dinu

De la cine a luat Gabi Luncă virusul

În ceea ce privește cauza îmbolnăvirii lui Gabi Luncă, familia crede că a dezlegat misterul. Totul ar fi pornit de la menajera casei care nu și-a dat seama la timp că s-a infectat cu virusul.

„Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea sa, dată fiind şi vârsta pe care o are', a povestit Estera.

Gabi Luncă trece prin cea mai grea perioadă

Fiica lui Gabi Luncă a mai povestit că aceasta este cea mai grea perioadă prin care trece mama ei, de la moartea tatălui lor. Având în vedere toate greutățile prin care a trecut Gabi Luncă, artista nu este o fire foarte optimistă, după cum fiica ei mărturisește.

„Mama nu a fost niciodată o fire optimistă. Când treci prin câte a trecut ea, inclusiv printr-un război în care avea doi ani când a început şi şase când s-a terminat, şi mai apoi printr-o sărăcie lucie, nu prea îţi mai arde de optimism. E, cu siguranţă, cea mai dificilă perioadă pe care o traversează în ultimii ani, de când s-a prăpădit tata.

Nici atunci nu s-a plâns, deşi a rămas singură cu patru copii', mai spune Estera Onoriu.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter