Emisiunea Prețul Corect revine în România, după 24 de ani de la prima ediție. Unde se difuzează

Publicat pe

Emisiunea Prețul corect, cu titlul original „The price is right', revine în România după 24 de ani de la prima ei ediție difuzată în țara noastră. Show-ul a fost difuzat prima dată de Pro TV, în 1997 și ulterior de Kanal D, în 2009. Antena 1 a preluat formatul și face deja casting!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Licența formatului a fost cumpărată pentru prima dată la noi în țară de Pro TV. Emisiunea s-a numit „Prețul corect' și s-a difuzat între decembrie 1997 și martie 2000, avându-i prezentatori pe Stelian Nistor și Constantin Cotimanis.

Kanal D a preluat show-ul pe care l-a difuzat doar într-un an, 2009. Era prezentat de Cosmin Cernat și se numea „Spune-mi prețul'.

În 2021, Antena 1 readuce formatul în România și a anunțat deja castingul.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară: „Știam de la început că nu va fi ușor'/ EXCLUSIV

itește și: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Gesturile care i-au dat de gol

Citește și: Alexandra Stan, despre traumele de la Survivor: „Am retrăit momentul violenței cu Marcel Prodan'

Istoria emisiunii Prețul Corect

La nivel internațional, emisiunea este cunoscută sub numele de 'Price is right', formatul mondial fiind deținut de casa de producție Freemantle Media (Fremantle cum se numește acum).

Formatul 'The price is right' a fost inventat de Bob Stewart și produs la început de Mark Goodson și Bill Todman. Show-ul a debutat în anul 1956, în SUA. Emisiunea este, de fapt, o competiție interactivă în care oamenii trebuie să ghicească prețul unor produse în cadrul anumitor probe, potrivit paginademedia.ro.

Antena 1 pregătește încă o emisiune nouă

Antena 1 va difuza un show nou, respectiv un concurs de stand-up comedy. Jurații concursului vor fi Teo, Vio și Costel, alături de Dan Badea.

'Prezenți pe scenele de stand-up încă de la apariția fenomenului în țara noastră, Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor acum să îi sprijine pe cei aflați la început de drum. Cei interesați se pot înscrie pe casting.a1.ro, iar dacă vor reuși să îi convingă pe cei patru, au toate șansele să urce apoi pe aceeași scenă cu ei. Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor căuta de-a lungul audițiilor concurenți mai mult sau mai puțin experimentați, dar sunt mai ales interesați și de capacitatea acestora de a evolua în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up', a anunțat Antena 1.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter