Alina Sorescu nu regretă despărțirea de Alexandru Ciucu: "Îmi doresc să-mi găsesc liniștea"

Publicat pe

Alina Sorescu s-a despărțit de Alexandru Ciucu, după 12 ani de relație. Artista se axează pe creșterea celor două fiice pe care le are cu creatorul de modă și pe cariera muzicală. Recent, vedeta a mărturisit că nu regretă despărțirea de tatăl fiicelor sale și speră să-și găsească liniștea anul viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetițe, dar au decis să o ia pe drumuri separate. Deși existau zvonuri de mai mult timp că au probleme în căsnicie, cei doi au negat informațiile apărute. Ulterior, în urmă cu câteva luni, Alina Sorescu a recunoscut că divorțează de designer.

Alina Sorescu nu regretă despărțirea de Alexandru Ciucu: "Îmi doresc să-mi găsesc liniștea"Alina Sorescu nu regretă despărțirea de Alexandru Ciucu: "Îmi doresc să-mi găsesc liniștea"

După despărțirea de Alexandru Ciucu, artista s-a axat mai mult pe cariera sa, dar și pe creșterea celor două fiice, Raisa și Carolina. Alina a fost susținută de familie și de fani, în toată această perioadă. Vedeta a mărturisit că nu are niciun regret vizavi de anul 2022.

Citește și: Cum petrece Alina Sorescu primul Crăciun după divorțul de Alexandru Ciucu:'A fost un an complicat. Vreau multă liniște'

Citește și:De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:”Urmăm pașii stabiliți de instanță”

Citește și:Miruna de la Mireasa a ajuns în comă alcoolică la spital, după petrecerea burlăcițelor:”Nu-mi aduc aminte nimic…”

Citește și:Cum arăta Ivana Knoll înainte de operațiile estetice.Miss Croația a făcut senzație la Campionatul Mondial din Qatar

Alina Sorescu nu regretă despărțirea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Artista de 36 de ani a anunțat în urmă cu câteva luni că s-a despărțit de Alexandru Ciucu, după 12 ani de relație. Vedeta nu a dezvăluit motivul despărțirii, dar încearcă să fie puternică pentru fiicele sale. După separarea de creatorul de modă, Alina s-a preocupat mai mult de proiectele muzicale, dar și de creșterea fiicelor sale, Raisa și Carolina.

Prezentă la un eveniment din București, Alina Sorescu a declarat că acest an a fost unul greu pentru ea, dar a reușit să depășească toate momentele. Vedeta nu regretă despărțirea de Alexandru Ciucu. „Anul 2022 a fost complicat din punct de vedere personal pentru mine, dar așa e în viață, și cu suișuri, și cu coborâșuri. Nu am regrete. Îmi doresc ca în 2023 să se așeze toate lucrurile și să îmi găsesc liniștea și din punctul ăsta de vedere', a declarat Alina Sorescu pentru WOWbiz.ro.

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu s-a pronunțat

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au depus deja actele de divorț, dar separarea oficială nu a fost pronunață. Avocata artistei a explicat motivul pentru care divorțul nu a fost oficilizat. Conform acesteia, următoarea înfățișare va avea loc în luna ianuarie, a anului viitor.

Alina Sorescu a declarat în nenumărate rânduri că se simte foarte bine, iar proiectele sale muzicale au mare succes. De asemenea, artista se bucură de momentele petrecute în compania fiicelor sale.

De la începutul anului, din februarie (s-au separat- n.r.). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii, încă vorbim de domiciliul fetelor. Lucrurile nu s-au clarificat nici aici. Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu s-au clarificat în instanță și, din păcate, situația este departe de a se termina. , declara Alina Sorescu.

Cine o face să zâmbească acum pe Alina Sorescu

Îndrăgita artistă a reușit să treacă peste episodul dureros și acum și-a găsit echilibrul. Alina Sorescu lucrează cu copiii și adoră să fie în preajma lor. Aceștia o fac să fie pozitivă și să fie puternică în orice situație dificilă.

„Încerc să fiu un om echilibrat, care, tocmai, să transmită lucruri bune, că până la urmă, persoanele publice au această menire, să transmită celor care îi urmăresc lucruri bune. Fără să vrei, oamenii care te urmăresc te iau drept model și e frumos, mai ales în cazul meu pentru că lucrez cu copii.„, a mai spus Alina.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter