Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Fiul ei, Alin Pascal, i-a dăruit încă un nepot: „Botezul va fi...” / EXCLUSIV

Publicat pe .

Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Matilda Pascal Cojocărița este iar bunică. Fiul artistei, Alin Pascal, a devenit tatăl unui băiețel pe nume Aron Nicholas. Alin spune că a ales cu greu numele bebelușului său. Artistul mai are doi băieți, pe Adam și pe Tudor, care au sărit în sus de fericire, încă de când au aflat că vor mai avea un frățior. Celebra interpretă de muzică populară are acum cinci nepoți: trei băieți de la fiul ei, Alin Pascal, și un băiețel și o fetiță de la Horațiu Cigu, fiul soțului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Matilda Pascal Cojocărița a devenit iar bunică! Fiul ei, Alin Pascal, i-a dăruit al treilea nepot. Celebra artistă mai are trei nepoți din partea fiului ei și doi de la Horațiu Cigu, fiul soțului ei, Ștefan Cigu. Fiul Matildei spune că a hotărât cu greu ce nume să îi pună celui de-al treilea băiețel al său. Până să îl numească Aron Nicholas, artistul mai avusese în minte 30 de nume pe parcursul celor 9 luni de sarcină ale soției sale.

56977001_10155984441312750_4712512407220518912_n56977001_10155984441312750_4712512407220518912_n

Citește și: Ce secrete de frumusețe are Matilda Pascal Cojocărița, la 64 de ani. Ce trucuri folosește pentru ten și păr:„Fac un amestec din…' / EXCLUSIV

Citește și: Matilda Pascal-Cojocărița a împlinit 64 de ani.Ce tort inedit a primit fosta Miss România / EXCLUSIV

Citește și: Cum este Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, ca tată. Are un fiu de 4 ani:„Încerc să fiu cât pot de amuzant și câteodată mă surprind ca fiind și autoritar' / EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan poartă cu ea mereu un talisman de la Ierusalim! De la cine l-a primit:'Indiferent unde mă duc…' / EXCLUSIV

Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară

Matilda Pascal-Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Fiul ei, solistul Alin Pascal, este acum tată de trei băieți: Adam, Tudor și Aron Nicholas. Artista spune că nepoții ei, Adam și Tudor, sunt extrem de încântați de noul lor frățior, iar fiul ei susține că s-a gândit la numele bebelușului timp de 9 luni de zile. Matilda Pascal Cojocărița mai are doi nepoți de la Horațiu Cigu, fiul soțului ei, violonistul Ștefan Cigu.

'Am devenit bunică pentru a cincea oară. Acum, sunt de 4 ori bunică băieți, de patru prinți, dar sunt și bunica unei prințese. Nepoțelul care a venit acum pe lume se numește Aron Nicholas', a declarat Matilda Pascal-Cojocărița, pentru viva.ro.

Matilda Pascal-Cojocărița: 'Și-au dorit mult ca bebelușul care a venit pe lume să fie tot băiețel'

Celebra interpretă de muzică populară spune că cei doi băieți ai fiului ei, Adam și Tudor, au sărit în sus de bucurie atunci când au aflat sexul frățiorului lor.

'Doamne, cât de fericiți au fost amândoi, Adam și Tudor. Au dat petrecere când au aflat sexul copilului, iar nepoții mei au sărit efectiv, în sus de bucurie. Timp de cinci minute au sărit în sus fericiți și strigau de bucurie: 'E băiat, e băiat'. Ei și-au dorit mult ca bebelușul care a venit pe lume să fie tot băiețel. A fost după sufletul și preferința lor', mai a declarat Matilda Pascal-Cojocărița.

Alin Pascal, primele declarații despre nume și botez

Alin Pascal spune că s-a chinuit până ce i-a ales numele micuțului său. Până la venirea lui pe lume, bebelușul lui Alin a avut 30 de nume și abia în final a decis cum să se numească acesta.

'Am devenit iar tătic în urmă cu o săptămână! Este al treilea băiețel, îl cheamă Aron Nicholas Cojocărița. Ne-am chinuit toată sarcina să-i alegem un nume. Abia acum, pe ultima sută de metri, ne-am decis la nume. Ne întreba toată lumea cum îl cheamă pe copil. Și noi nu știam.

A avut până acum vreo 30 de nume. Și acum e bine, și el și mămica lui. Este mâncăcios și 'strong'. Asta ne bucură cel mai tare, nu au fost probleme. Botezul va fi probabil, la primăvară. Nu ne grăbim. Să treacă sărbătorile și să ne liniștim', a declarat Alin Pascal, pentru viva.ro.

Foto: Facebook/arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton