Alina Sorescu, pregătită de o nouă relație după divorțul de Alexandru Ciucu: "N-aș spune nu niciodată"

Publicat pe

Recent, Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu, după 12 ani de căsnicie și 14 de iubire. Chiar dacă acum trece printr-o perioadă extrem de delicată, artista nu exclude posibilitatea de a-și reface viața la un moment dat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu trec printr-o perioadă extrem de dificilă, divorțul nefiind un eveniment plăcut pentru nici un cuplu, mai ales când sunt și copii mici la mijloc. Alina Sorescu se străduiește să înainteze cu bine în acest proces și să depășească perioada dificilă, cu sprijinul fetelor sale și al familiei. Chiar dacă acum viața ei este dată peste cap, artista nu s-a lăsat descurajată de acest eșec și nu exclude posibilitatea de a se căsători din nou, cândva.

Alina Sorescu, pregătită de o nouă relație după divorțul de Alexandru Ciucu: "N-aș spune nu niciodată"Alina Sorescu, pregătită de o nouă relație după divorțul de Alexandru Ciucu: "N-aș spune nu niciodată"

Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație după divorțul de Alexandru Ciucu

Nu este deloc ușor pentru Alina Sorescu să divorțeze de Alexandru Ciucu după 12 ani de căsnicie, cu atât mai mult cu cât, în tot acest proces, sunt implicate și fiicele lor minore, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani). Chiar dacă este o perioadă dificilă, iar un astfel de eveniment poate descuraja pe oricine, în cel mai recent interviu acordat la TV, Alina Sorescu a făcut o mărturisIre neașteptată, când a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată…

Citește și: Alina Sorescu, primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „O perioadă complicată, simt că am…'

Citește și: VIVA! Party 2022. VIVA la VIDA! Imagini din culisele celei mai mari petreceri a anului

Citește și: Anamaria Prodan și-a făcut alt tatuaj cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf: 'Un nou început'

Citește și: Biserica Ortodoxă Română nu recunoaște nunta lui Florin Salam: „Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la…’

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc', a dezvăluit Alina Sorescu.

Întâmplător sau nu, aceste dezvăluiri au apărut la scurt timp după ce în presă a apărut zvonul că Alexandru Ciucu ar avea deja o relație la Paris.

„Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm” 

Deși zvonurile despre divorțul lor au apărut încă de anul trecut, abia recent artista și designerul au confirmat că au intentat divorțul în luna februarie a acestui an. Va fi un proces de durată, dat fiind că cei doi se luptă în tribunal pentru custodia celor două fiice ale lor, primul pas fiind câștigat de artistă.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm. 

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac',  a mai declarat Alina Sorescu. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter