Shakira și Pique au confirmat că se despart, după 12 ani de relație: "Pentru bunăstarea copiilor noștri..."

Publicat pe

Zvonuri circulau de mai multă vreme, însă abia recent Shakira și Pique au confirmat că se despart, după 12 ani de relație. Cei doi au făcut anunțul oficial sâmbătă, prin intermediul unui comunicat comun, transmis de avocații lor. Iată care ar fi, de fapt, motivul separării lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vestea că Shakira (45) și Pique (35) se despart nu a luat pe nimeni prin surprindere, cu atât mai mult cu cât presa specula de ceva vreme acest deznodământ. Acum a venit, iată, și confirmarea, de data aceasta una pe cale oficială. Cu toate că între artistă și fotbalist a existat o chimie extraordinară – cei doi împărțeau inclusiv aceeași zi de naștere -, se pare că infidelitatea lui a fost cea care a dus la destrămarea cuplului.

Shakira și Pique au confirmat că se despart, după 12 ani de relație: "Pentru bunăstarea copiilor noștri..."Shakira și Pique au confirmat că se despart, după 12 ani de relație: "Pentru bunăstarea copiilor noștri..."

Shakira și Pique se despart, după 12 ani de relație

După mai bine de un deceniu de relație și doi copii împreună, unul dintre cele mai carismatice cupluri din showbizul internațional, Shakira și Pique, au anunțat că se despart. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, însă cuplul lor a fost unul dintre cele mai trainice… Asta până când au apărut primele zvonuri despre infidelitatea soțului artistei.

Citește și: În ciuda zvonurilor despre despărțire, Shakira și Piqué și-au sărbătorit zilele de naștere împreună!

Citește și: Doru Todoruț s-a însurat cu iubita lui. Primele imagini de la cununia civilă: „Domnul și doamna'

Citește și: Biserica Ortodoxă Română nu recunoaște nunta lui Florin Salam:„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la…’

Citește și: De ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău:„Nu mă interesează ce face, cu cine e sau…’

Primii care au scris despre infidelitatea sportivului au fost chiar gazetarii de la El Periodico. Aceștia au dezvăluit, cu puțin timp în urmă că, Gerard Pique s-ar fi mutat deja singur, într-un apartament, pe fondul problemelor din cuplu. De asemenea, aceștia au mai susținut că fotbalistul locuiește acum în Barcelona și că în ultima perioadă s-a bucurat de viața noapte alături de prietenii săi, printre care și Riqui Puig de la Barcelona. Motivul pentru care cei doi au ajuns la separare ar fi infidelitatea. Shakira și-ar fi prins partenerul cu o altă femeie, iar de atunci au decis să locuiască separat. Se pare că Gerard ar fi înșelat-o pe partenera sa de viață cu o tânără în vârstă de 20 de ani…

Și iată că vestea a fost confirmată chiar de către Shakira și Pique, într-un comunicat comun.

„Din nefericire, confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private a acestora„, au cei doi parteneri de viață.

De ce nu s-au căsătorit niciodată Shakira și Pique

Dacă în majoritatea relaţiilor, bărbaţii sunt cei care se tem să facă pasul cel mare şi amână cât pot nunta cu femeia iubită, în cazul de față Shakira a fost cea care a fugit de măritiş.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 12 ani, la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud şi de atunci au fost nedespărțiți, diferența de vârstă de 10 ani dintre ei nefiind un impediment. Ulterior, au devenit părinții a doi copii, dar nu problema căsătoriei nu s-a pus niciodată.

„Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soția sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. Ea ca acel fruct interzis. Prefer să-l țin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească că totul este posibil, depinde de comportamentul său’, povestea Shakira în cadrul emisiunii 60 Minutes.

În pofida faptului că nu s-au căsătorit, iată că Shakira și Pique tot au anunțat că se despart, relația lor ajungând la final…

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter