Amber Heard, mesaj dur după ce Johhny Depp a câștigat procesul: "Drepturile femeilor dau înapoi"

Publicat pe

Procesul dintre Amber Heard și Johnny Depp, câștigat de actor, a ținut luni bune prima pagină a ziarelor, iar acum, actrița, care va trebui să-i plătească fostului soț 15 milioane de dolari pentru defăimare, a răbufnit. Amber a fost deranjată de mesajele de susținere primite de actor din partea fanilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La începutul acestei luni, procesul dintre Amber Heard și Johnny Depp s-a încheiat în sfârșit. Jurații au fost în favoarea actorului și au conchis că afirmațiile făcute de Amber Heard cu privire la acesta au fost „false’. Conform juraților, Heard a acționat cu „răutate’ împotriva fostului soț. Acum, fosta soție este obligată să îi plătească lui Johnny Depp daune financiare. Recent, Amber a reacționat dur după ce Johnny Depp le-a transmis fanilor săi un mesaj de mulțumire pentru susținere pe TikTok.

Amber Heard, mesaj dur după ce Johhny Depp a câștigat procesul: "Drepturile femeilor dau înapoi"Amber Heard, mesaj dur după ce Johhny Depp a câștigat procesul: "Drepturile femeilor dau înapoi"

AAmber Heard, mesaj dur după ce Johhny Depp a câștigat procesul

Ieri, actorul le-a transmis celor 5 milioane de fani ai săi un mesaj de mulțumire, alături de o compilație video cu imagini din perioada procesului cu Amber Heard, dar și din concertele sale.

„Am fost peste tot împreună, am văzut totul împreună. Am mers pe același drum împreună. Am făcut ceea ce trebuie împreună, totul pentru că vouă v-a păsat. Iar acum, vom merge cu toții înainte împreună. Sunteți, ca întotdeauna, angajatorii mei și, încă o dată, mă văd nevoit să nu am cum să vă mulțumesc, decât spunându-vă pur și simplu mulțumesc. Așadar, vă mulțumesc! Dragostea și respectul meu, JD', a transmis Depp.

Citește și: Amber Heard nu poate plăti despăgubirile de peste 10 milioane de dolari, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Ce va face avocata actriței 

Citește și: Taraful din Clejani, alături de Johnny Depp în scandalul cu Amber Heard:„I-am zis lui Ioniță să-l sune și să-i spună că…’

Citește și: Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express. Cum au fost surprinse cele două artiste

Citește și: Ce meserie a avut Florin Piersic Jr. în SUA, în tinerețe:'Făceam asta zilnic, cam 16-17 ore'

La scurt timp după ce actorul le-a mulțumit fanilor săi din social media pentru susținere, a venit și răspunsul fostei sale soții, Amber Heard, prin intermediul unui reprezentant. Actrița consideră că drepturile femeilor au fost lezate.

„În timp ce Johnny Depp spune că ‘merge înainte, drepturile femeilor dau înapoi. Mesajul verdictului pentru victimele violenței domestice este… să vă fie frică să vă ridicați și să vorbiți', a declarat reprezentantul lui Amber Heard pentru People.

Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta soție

După trei zile de deliberări, Johnny Depp a cîștigat procesul cu Amber Heard după ce jurații au considerat că aceasta a acţionat cu „răutate' împotriva fostului său soţ. Juriul a decis, de asemenea, ca Johnny Depp să primească 10 milioane de dolari în daune compensatorii şi alte 5 milioane de dolari în daune punitive.

Juriul a conchis însă că și Amber Heard a fost defăimată, dar nu de fostul soț, ci de avocatul acestuia, Adam Waldman, care va trebui să îi plătească actriței 2 milioane de dolari în daune compensatorii.

Johnny Depp și-a dat fosta soție în judecată din cauza unui articol publicat în The Washington Post, în 2018, susținând că, deși numele său nu apărea în articol, a pierdut roluri importante. Drept urmare, actorul a cerut daune de 50 de milioane de dolari pentru defăimare.

„În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna. Totul s-a petrecut într-o clipă. Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanșat un fluviu nesfârșit de ură la adresa mea, deși nu mi s-a adus vreo acuzație’, a transmis Johnny Depp, conform CNN.

Foto: Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter