Amber Heard nu poate plăti despăgubirile de peste 10 milioane de dolari, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Ce va face avocata actriței 

Publicat pe

Amber Heard nu poate plăti despăgubirile de peste 10 milioane de dolari. După ce jurații din sala de judecată au ascultat peste 100 de ore de audieri, procesul dintre Amber Heard și Johnny Depp, care a durat șase ani, s-a încheiat în favoarea actorului. Fosta soție a piratului din Caraibe va trebui să plătească o sumă importantă de bani, pe care însă nu o are. Iată ce a hotărât avocata lui Amber Heard! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard, după șase ani de întâlniri în sala de judecată. Jurații au fost în favoarea actorului și au stabilit că afirmațiile făcute de Amber Heard cu privire la el au fost „false’. Conform juraților, Heard a acționat cu „răutate’ împotriva fostului soț.

Amber Heard nu poate plăti despăgubirile de peste 10 milioane de dolari, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Ce va face avocata actriței Amber Heard nu poate plăti despăgubirile de peste 10 milioane de dolari, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Ce va face avocata actriței 

Amber Heard a pierdut procesul împotriva fostului său soț, Johnny Depp. După 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, jurații i-au dat dreptate actorului din Pirații din Caraibe. 

Citește și: Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard.Ce sumă trebuie să plătească actrița

Citește și: Taraful din Clejani, alături de Johnny Depp în scandalul cu Amber Heard:„I-am zis lui Ioniță să-l sune și să-i spună că…'

Citește și: Cine sunt finaliștii MasterChef 2022.Luptă pentru premiul de 50.000 de euro

Citește și: Andrei Aradits, mărturisiri emoționante despre mama lui:„M-a crescut singură, cu greu'

Amber Heard nu poate plăti despăgubirile de peste 10 milioane de dolari

Juriul i-a dat dreptate lui Johnny Depp în procesul în care a acuzat-o pe Amber Heard de defăimare. Ea va trebui să îi plătească fostului soț doar 10,35 milioane de dolari din cele 15 din cauza legii din Virginia care plafonează daunele punitive. Astfel judecătorul a redus suma, anunță presa străină. Avocata actriței, Elaine Bredehoft, consideră că Amber a fost demonizată de către echipa de avocați a lui Johnny Depp și susține că va face recurs la decizia luată de juriu. Mai mult, jurații au ajuns la concluzia că cei doi s-au defăimat reciproc, așa că lui Heard i s-a acordat o compensație financiară în valoare de două milioane de dolari. 

Johnny Depp și-a dat fosta soție în judecată din cauza unui articol publicat în The Washington Post, în 2018, unde vorbea despre violența domestică, fără să dea însă vreun nume. El a spus că, deși numele său nu apărea în articol, a pierdut roluri importante în filme. Drept urmare, actorul a cerut daune de 50 de milioane de dolari pentru defăimare.

La rândul ei, Amber și-a dat fostul soț în judecată pentru defăimare, cerându-i 1000 de milioane de dolari. Johnny Depp și amber Heard au fost căsătoriţi aproximativ doi ani, în perioada 2015-2016. 

Johnny Depp: „Juriul mi-a dat viața înapoi'

Johnny Depp nu a luat parte la şedinţa în care s-a dat verdictul procesului de defăimare. Ulterior, într-un comunicat de presă emis imediat după ce a aflat că a câștigat procesul, actorul a spus că i s-a făcut dreptate și că este foarte recunoscător că și-a primit viața înapoi.

„În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna. Totul s-a petrecut într-o clipă. Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanșat un fluviu nesfârșit de ură la adresa mea, deși nu mi s-a adus vreo acuzație. A avut un efect seismic, un impact colosal asupra vieții și carierei mele. Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi‘, a transmis Johnny Depp, conform CNN.

Amber Heard: „Sunt tristă că am pierdut acest proces'

Aflată în sală în timpul emiterii verdictului, Amber Heard s-a declarat devastată de faptul că numeroasele dovezi aduse în fața juriului au atârnat mai puțin decât influența fostului ei soț.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios.

Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber și deschis’, a transmis Amber Heard, după rostirea verdictului.

Sursă foto: Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter