Cine sunt finaliștii MasterChef 2022. Luptă pentru premiul de 50.000 de euro

Publicat pe

Cine sunt finaliștii MasterChef 2022. Au fost mulți concurenți la început, dornici de a le prezenta juraților preparatele, însă apoi au urmat eliminările, iar numărul lor s-a redus. În seara aceasta, MasterChef 2022 ajunge la final, iar trei participanți vor lupta pentru marele premiu. Iată cine sunt aceștia și care a fost parcurusl lor în emisiune!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine sunt finaliștii MasterChef 2022. Mulți au fost, puțini au rămas. Doar trei concurenți se luptă în marea finală de la MasterChef 2022, în seara aceasta, la PRO TV. Au trecut prin probe de foc și au demonstrat că își merită din plin locul în această competiție, însă ultima ediție este cea decisivă. Telespectatorii vor avea parte de surprize, iar jurații vor degusta, pentru ultima oară, preparatele celor trei.

Cine sunt finaliștii MasterChef 2022. Luptă pentru premiul de 50.000 de euroCine sunt finaliștii MasterChef 2022. Luptă pentru premiul de 50.000 de euro

Cine sunt finaliștii MasterChef 2022. După ce Maria Stănciuc a fost eliminată în semifinale, cei trei concurenți care au ajuns în marea finală sunt: Gabriela Dima, Andrei Klabacs și Marco Genna. Iată parcursul acestora în emisiune!

Citește și: Cum a ajuns Chef Radu Dumitrescu de la Masterchef din director de bancă – grădinar în Spania și apoi bucătar:„De acolo a început tot'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce planuri are Adrian Popița după MasterChef:”Aveam ideea aceasta…”

Citește și: Primele imagini de la nunta lui Florin Salam.Cum arată rochia de mireasă a Roxanei Dobre

Citește și: Iubitul Ioanei Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg foarte bine:„Nu se pune problema să nu fim toți, împreună

Cine sunt finaliștii MasterChef 2022

Cine sunt finaliștii MasterChef 2022. Marea finală de la MasterChef 2022 este joi seara, 2 iunie, la PRO TV. Cei trei finaliști, Gabriela Dima, Andrei Klabacs și Marco Genna, sunt pregătiți să ofere cele mai bune preparate pregătite de ei până acum și au toți un singur gând: să câștige premiul cel mare.

Gabriela Dima, în vârstă de 33 de ani s-a numărat printre concurenții noului sezon MasterChef. Gabriela gătește des, iar prietenii îi spun „Domnișoara friptură’, aceasta fiind cunoscută în mediul online și ca food influencer. 

Pe lângă farfuria care i-a impresionat pe chefi, Gabriela le-a prezentat o poveste de viață dramatică. În spatele zâmbetului sincer, tânăra ascunde o dramă tristă. În urmă cu câțiva ani, Gabriel s-a confruntat cu o problemă de sănătate hematologică, suferind de cea mai rară formă de leucemie.

Cel de-al doilea finalist, Andrei Klabacs a venit în fața juraților de la MasterChef cu un preparat inedit: file de doradă cu piure de mazăre, praz și spumă de citrice, aceasta fiind prima farfurie pe care a făcut-o părinților săi după ce s-a întors în țară. Participantul MasterChef a lucrat în Marea Britanie ca spălător de vase. Pasiunea pentru gastronomie a luat naștere fix înainte de plecarea sa în străinătate, în urma unui pariu.

Marco Genna este cel de-al treilea finalist. Este barman, dar adoră să gătească. Acesta are 36 de ani și se pegătește să devină tatăl unui băiețel, așadar are o motivație în plus să câștige premiul.

Rămâne de văzut cine va pleca acasă cu premiul de cel mai priceput bucătar, dar și cu premiu cel mare de 50.000 de euro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter