Alice Cavaleru, însărcinată cu al doilea copil, a răbufnit pe internet: ”Nu mai pemit nimănui”

Publicat pe

Alice Cavaleru, însărcinată cu al doilea copil, a răbufnit pe internet. Partenera de viață a lui Vladimir Drăghia a avut o replică acidă, la adresa celor care au criticat-o, însărcinată fiind. Alice este o persoană a cărei bunătate se poate citi direct de pe chip, însă se pare că au existat persoane, care au deranjat-o!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Cei doi au împreună o fetiță, pe Zora, și urmează ca altă fetiță să le bucure zilele. Alice Cavaleru este însărcinată pentru a doua oară, iar vedeta urmează să aducă pe lume o fetiță. Vestea că cei doi vor avea încă un copil, a bucurat tot internetul. Alice a primit numai comentarii cu felicitări, mesaje frumoase din partea oamenilor, care o urmăresc pe internet.

Alice Cavaleru, însărcinată cu al doilea copil, a răbufnit pe internet: 'Nu mai pemit nimănui'Alice Cavaleru, însărcinată cu al doilea copil, a răbufnit pe internet: 'Nu mai pemit nimănui'

Totuși, printre toate mesajele minunate s-au strecurat și câteva mai puțin frumoase, care au supărat-o pe Alice. Partenera de viață a lui Vladimir Drăghia este o persoană foarte sinceră, directă, a cărei bunătate se citește pe chipul ei. Asta nu a împiedicat-o să le transmită un mesaj oamenilor, care au supărat-o, însărcinată fiind cu cel de-al doilea copil.

Citește și: Soția lui Vladimir Drăghia, de urgență la spital. Ce a pățit Alice Cavaleru, însărcinată în 4 luni: „Mare stres!”

Citește și: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au dezvăluit sexul bebelușului: „Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie'

Citește și: Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează, după 13 ani de căsnicie: „Sentimentul de prietenie și de grijă ne va lega în continuare'

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză de familie alături de Liam, fiul lor

Alice Cavaleru, însărcinată cu al doilea copil, a răbufnit pe internet

Alice Cavaleru a ținut să le răspundă cârcotașilor, care-i tot comentau și îi trimiteau mesaje pe Instagram. Iubita lui Vladimir Drăghia a avut să le transmită un mesaj: „Sunt însărcinată cu al doilea copil și după o viață în care mi-a fost analizat, 'cântărit' și judecat corpul, am ajuns în stadiul în care nu mai permit nimănui să mă facă să mă simt de parcă trebuie să dau socoteală pentru felul în care arăt sau de parcă sunt datoare să arăt într-un anumit fel ca să îndeplinesc așteptările celor din jur. Felul în care arăți e fix treaba ta, nu a celor din jur. Ceilalți ar trebui să accepte asta și să-și vadă de treburile lor.'.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, din nou părinți de fată

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia vor avea o fetiță. Fiica lor, Zora, va avea o surioară. Frumoasa șatenă arde de nerăbdare să fie mamă a două fetițe. „Este fetiță! Zora o să aibă o soră, eu o să fiu mama a două fetițe, iar Vladimir va trebui să se obișnuiască cu energia feminină dominantă din casă. Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie în zi de sărbătoare. Paște fericit vă dorim!’, a scris Alice Cavaleru, partenera lui Vladimir Drăghia, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter