Soția lui Vladimir Drăghia, de urgență la spital. Ce a pățit Alice Cavaleru, însărcinată în 4 luni: "Mare stres!"

Publicat pe

Soția lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital! Însărcinată în 4 luni, Alice Cavaleru a fost și ea victima insectelor de sezon. Mai exact, a fost mușcată de o căpușă, însă situația este cu atât mai dificilă cu cât tânăra este însărcinată și nu poate lua medicamentele care se impun în astfel de momente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alice Cavaleru a lipsit o perioadă din mediul online, pentru că a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a fost mușcată de o căpușă. Fanii ei s-au îngrijorat și au crezut că s-a întâmplat ceva cu sarcina, însă soția lui Vladimir Drăghia a clarificat de ce a lipsit de pe Instagram.

Soția lui Vladimir Drăghia, de urgență la spital. Ce a pățit Alice Cavaleru, însărcinată în 4 luni: "Mare stres!"Soția lui Vladimir Drăghia, de urgență la spital. Ce a pățit Alice Cavaleru, însărcinată în 4 luni: "Mare stres!"

Soția lui Vladimir Drăghia, de urgență la spital

Alice Cavaleru le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe Instagram că a fost ciupită de o căpușă chiar de burtică.

Pentru că este însărcinată, soția lui Vladimir Drăghia a avut nevoie de intervenția medicilor și i-a sfătuit pe fanii ei să nu încerce să o scoată singuri, în caz că trec și ei prin experiențe similare.

„A început sezonul căpușelor și vă rog să aveți mare grijă!⚠️
Eu m-am trezit cu una lipită de burtica mea 😢 și, deși am citit atât de multe despre căpușe, cu greu mi-am dat seama ce este- atât de mică era. Ulterior am aflat că nu era mică deloc- se hrănise chiar bine cu sângele meu.
Am mers la spital să o îndepărteze la chirurgie. Căpușele se scot doar cu o pensetă specială și e o anumită tehnica. Nu trageți de ea, nu aplicați nimic pe ea”, a scris Alice Cavaleru.

Citește și: Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani:'Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ'

Citește și: Ce crede fata cea mică a lui Brigitte Macron despre relația ei cu Emmanuel Macron:„Lumea din jurul lor nu mai există’

Citește și: Fiica cea mică a lui Gabi Luncă, în depresie la un an de la moartea artistei:„Sunt în continuare pe tratament’

Însărcinată fiind, soția lui Drăghia nu are voie să ia medicamente

Soția lui Vladimir Drăghia nu are voie să ia antibioticul special pentru a această problemă, mai ales pentru că este însărcinată. În cele din urmă, medicii au găsit o soluție și i-au administrat pastile care sunt permise în sarcină.

„La mine a fost cu mare stres pentru că, fiind însărcinată, nu am voie să iau acel antibiotic pe care îl primești în doză unică în schema de profilaxie, dar am primit până la urmă un antibiotic permis în sarcină (care se ia mult mai multe zile).

Așa că aveți mare grijă când veniți cu copiii din parc/curte/pădure. Verificați tot corpul de căpușe.

Se așează și în urechi sau în păr, din păcate. Folosiți spray repelant înainte să ieșiți în natură.Dacă aveți curte cu iarbă, cel mai bine e să tratați iarba cu soluții speciale. Muşcăturile de căpusă nu produc durere, de aceea prezenţa lor nu este simţită întotdeauna', a adăugat soția lui Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia și soția lui au dezvăluit sexul bebelușului

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, urmează să devină părinți pentru a doua oară, astfel că de Paște au dezvăluit sexul bebelușului ce urmează să vină pe lume.

Oricât de mult și-ar fi dorit actorul să fie băiat, o să fie din nou tată de fetiță, așa cum le-a povestit, extrem de entuziasmat, fanilor.

„Se pare că o să mai avem o fetiță. Casă de estrogen!”, a scris Vladimir Drăghia pe Instagram.

Actorul a devenit tată pentru prima dată în vara anului 2017. Astfel, el și soția lui au așteptat mai bine de patru ani pentru a face din nou acest pas. Împreună, au o fetiță pe nume Alaia Zora.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter