Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa, după 14 ani de colaborare: „Ne-am văzut prima oară în restaurantul actualului ei iubit”

Publicat pe

Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa, după 14 ani de colaborare. Cântăreața este una dintre cele mai ascultate artiste de la noi, iar împreună cu colegul ei breaslă, formează o echipă foarte puternică în industria muzicii. La mai bine de un deceniu de când se cunosc, Nelu Popa a făcut dezvăluiri despre frumoasa brunetă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua este, de departe, una dintre artistele îndrăgite de români. Piesele ei ajung de fiecare dată hit și rămân chiar mult timp în topurile muzicale. Împreună cu colegul ei, saxofonistul Nelu Popa, formează o echipă pe cinste și dau totul pe scenă. Cei doi se cunosc de 14 ani, iar începuturile lor în industria muzicii nu au fost deloc ușoare. 

Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa, după 14 ani de colaborare: „Ne-am văzut prima oară în restaurantul actualului ei iubit'Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa, după 14 ani de colaborare: „Ne-am văzut prima oară în restaurantul actualului ei iubit'

Nelu Popa este un apropiat al frumoasei brunete, care îi cunoaște cel mai bine secretele, stările, bucuriile și supărările. Cu excepția familiei, nu există persoană care să o cunoască mai bine pe Carmen de la Sălciua decât celebrul saxofonist cu care colaborează de 14 ani. 

Citește și: Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu viitoarea soacră:'Mulți m-ați întrebat…'

Citește și: Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară, după ce artista i-ar fi furat o piesă:„Mă doare ficatul de câtă supărare am avut'

Citește și: Câți bani a dat Jador la nunta lui Salam. Suma este în euro și are trei zerouri:”Trebuie respectat cum se cuvine!”

Citește și: Cine l-a însoțit pe Gabi Bădălău la nunta lui Florin Salam.Bianca Drăgușanu a lipsit, după ce a confirmat împăcarea

Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa

Nelu Popa a acordat un interviu pentru Fanatik.ro, unde a dezvăluit detalii din spatele colaborării profesionale cu Carmen de la Sălciua. Cei doi s-au întâlnit chiar la restaurantul actualului ei iubit. La una dintre petrecerile cu fast ale localului, ambii s-au împrietenit și au început să colaboreze împreună. Începuturile în carieră nu au fost deloc ușoare pentru niciunul dintre ei. Lipsa finanțărilor le-a dat mari bătăi de cap ambilor artiști. 

„Ne știm de 14 ani. Actualul ei iubit, Marian, administra un restaurant la Câmpeni, acolo unde noi ne-am văzut prima oară. Acolo cântau des lăutari, în general în zilele de joi și în weekend. Ne-am hotărât să începem să cântăm împreună, să ne facem o formație.

Noi nu aveam posibilități la început. Ca s-o spun pe aia dreaptă, eram foarte săraci. Ne-am împrumutat să ne creăm melodii. Am avut norocul că nu trebuia să dăm bani pe piese, căci Carmen și le compunea singură', a povestit Nelu Popa. 

„Ne înțelegem din priviri'

După ani de colaborare profesională, cei doi se înțeleg foarte bine și formează o echipă puternică în plan profesional. La început, cei doi înregistrau piesele la un studio din Oradea și aveau nevoie să se împrumute de bani pentru acele melodii. O piesă costa, la acea vreme, aproape 2000 de lei, cât un salariu. Saxofonistul a remarcat la colega ei că este un om foarte împăciuitor și că știe să glumească. 

Vă dați seama că în 14 ani am ajuns să ne înțelegem din priviri. Ne sfătuim tot timpul. Eu îi spun cum trebuie să facem la o melodie, ea vine cu ideile ei. Reușim să ne înțelegem fără probleme.

Am ajuns să îi simt starea de spirit imediat cum iese din mașină înaintea unei cântări. Știu deja când e agitată, nervoasă sau obosită', a mai continuat Nelu Popa.

Saxofonistul a mai declarat, pentru sursa citată anterior, că este bucuros că evenimentele au revenit în viața lui, după doi ani de pandemie. Agenda celor doi este una extrem de încărcată. În acest sfârșit de săptămână, Nelu va filma un videoclip în Veneția. Saxofonistul și Carmen de la Sălciua au de susținut și câteva spectacole la Verona. 

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter