Ana Morodan prezintă "Răi da’ buni", la Antena Stars. Îi ține locul lui Mihai Morar la emisiune

Publicat pe

Ana Morodan va prezenta emisiunea „Răi da buni”, de la Antena Stars. Vedeta îi ține locul lui Mihai Morar. Acesta e nevoit să fie pe scenă, la Forza ZU. 

Mihai Morar se pregătește de evenimentul Forza Zu. Din acest motiv, el nu va putea fi prezent la emisiunea pe care o moderează la Antena Stars.

Potrivit spynews.ro, vineri seara, acesta va fi înlocuit la cârma emisiunii „Răi da buni' de Ana Morodan, cea supranumită Contesa Digitală și pe care telespectatorii o știu de la emisiunea Asia Express, unde a fost concurentă.

Ana Morodan prezintă "Răi da buni", la Antena Stars. Îi ține locul lui Mihai Morar la emisiuneAna Morodan prezintă "Răi da buni", la Antena Stars. Îi ține locul lui Mihai Morar la emisiune

Ana Morodan, detalii neștiute din viața ei. Contesa Digitală a fost exmatriculată din liceu și s-a mutat în București cu 200 de lei

Vedeta a povestit cum în liceu a fost exmatriculată, după ce s-a certat cu profesoara de psihologie. Ana Morodan este o fire care spune mereu lucrurilor pe nume, așa cum s-a văzut și la ‘Asia Express’.

‘Nu-mi place natura umană! Am fost exmatriculată din liceu pe chestia asta. M-am contrazis cu profesoara de psihologie. Eu consider că oamenii, în definitiv, sunt mânaţi de instincte primare, care sunt instincte de supravieţuire. Eu sunt introvertul care este complet ambalat în animal social. Nu-mi place să relaţionez cu mulţi oameni. Am aceeaşi oameni de zeci de ani, nu simt nevoia să mă placă o naţiune. Nu simt nevoia să am mulţi prieteni’, a declarat Ana Morodan.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter