Anamaria Prodan, apariție provocatoare la prima oră a dimineții. Vedeta s-a pozat într-un costum de baie sexy

Publicat pe

Anamaria Prodan reușește să fie incredibil de provocatoare la fiecare apariție fie că este vorba despre una publică, sau în mediul online. S-a pozat de dimineață, în costum de baie. Mulți i-au făcut complimente. 

După ce a apărut la VIVA PARTY 2019 într-o rochie transparentă, Anamaria Prodan continuă să atragă toate privirile. Iată că de această dată s-a îmbrăcat la prima oră într-un costum de baie miniscul.

„Eu”, a scris vedeta în dreptul imaginilor semn că este foarte încântată de trupul ei.

Mulți i-au făcut complimente, dar alții au și taxat-o.

„Arata bine Ana , dar pt o sotie de antrenor international , cu fete mari nu prea se incadreaza pozele astea nu prea isi au locul !!!!„, a scris o fană după ce a văzut pozele vedetei.

Anamaria Prodan, apariție provocatoare la prima oră a dimineții. Vedeta s-a pozat într-un costum de baie sexyAnamaria Prodan, apariție provocatoare la prima oră a dimineții. Vedeta s-a pozat într-un costum de baie sexy

VIVA! Party 2019 – Anamaria Prodan, apariție de infarct. Vedeta a venit cu bikinii la vedere într-o rochie total transparentă

Anamaria Prodan a atras toate privirile pe covorul roșu la VIVA! Party 2019. Vedeta a purtat o ținută care a lăsat totul la vedere. Anamaria Prodan este o femeie lipsită de inhibiții, astfel că sexy-impresara a venit cu bikinii la vedere. Imaginile cu soția lui Laurențiu Reghcampf sunt demențiale.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter