Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, în scandalul divorțului: „Povestea se repetă”

Publicat pe

Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. În urmă cu 15 ani, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan își începeau povestea de dragoste. Bărbatul, la vremea respectivă, era căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Acum, în plin divorț, sexy impresara susține că fosta soție a antrenorului avea dreptate. Iată la ce se referă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au început povestea de dragoste în urmă cu 15 ani. Atunci, antrenorul era implicat într-o căsnicie cu Mariana Pfeiffer, femeia care i-a oferit primul copil, pe Luca. Deși el susținea că mariajul are multe probleme, femeia a susținut clar și tare că soțul ei a înșelat-o cu sexy impresara. Acum, în plin divorț, Anamaria Prodan îi dă dreptate acesteia și subliniază că povestea se repetă!

Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, în scandalul divorțului: „Povestea se repetă'Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, în scandalul divorțului: „Povestea se repetă'

Aceasta recunoaște că povestea Mariana Pfeiffer este asemănătoare cu ceea ce trăiește ea acum! Iată în ce context i-a dat dreptate primei soții a lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Prodan cu prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana: ‘Eu iert’

Citește și: Fosta soție a lui Reghe, detalii uimitoare despre divorțul lor și despre Anamaria Prodan: „Venea deja la mine acasă’

Citește și: Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu gimnasta Asiana Peng: „Este foarte fericită'

Citește și: Anamaria Prodan a dezvăluit motivul incredibil pentru care nu va divorţa niciodată de Laurenţiu Reghecampf: „El mi l-a trimis pe Laur, trăieşte prin soţul meu’

Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, referitor la situația care se repetă! Aceasta a declarat că atunci când fosta soție a lui Reghe îi spunea Anamariei diverse probleme, ea nu le credea. Acum, sexy impresara îi dă dreptate.

'Povestea asta se repetă, eu acum uitându-mă înapoi îmi dau seama că dragostea e oarbă. Când Mariana Reghecampf îmi spunea că „m-a înșelat, și-a bătut joc de mine, îmi e rușine să ies pe stradă'. Eu veneam acasă și vorbeam cu el și îmi zicea că „Nu mai are nicio treabă, că nu mai e nicio problemă'. Mi-am dat seama că nu exista o problemă și s-a pomenit cu mine', a spus ea la Antena Stars.

„Eu n-am trăit decât pentru el'

Anamaria Prodan susține cu tărie că în ultimii 15 ani și-a dedicat viața lui Laurențiu Reghecampf. Ea subliniază că a încercat să îl scoată din toate situațiile dificile în care a fost pus!

'Eu n-am trăit decât pentru el, eu n-am trăit decât să-l apăr și să-l scot din toate mizeriile pe care le-a făcut în viața lui (…) Ca să ajungi în asemenea hal încât să-ți pierzi familie, reputație, meserie și să ajungi de râs internațional, nu doar în România', a adăugat aceasta.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter