Cum se înțelege Anamaria Prodan cu prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana: ”Eu iert”

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf a mai fost căsătorit înainte să aibă o relație cu Anamaria Prodan. Fosta soție a celebrului antrenor nu a avut o relație lapte și miere cu sexy-impresara. Anamaria Prodan a mărturisit cum se înțelege acum cu Mariana, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Înainte să fie cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actuală Pfeiffer. Cei doi au fost împreună din anul 1998 până în anul 2008. Căsnicia lor a durat 14 ani și a fost presărată și cu dureri imense. Laurențiu Reghecampf și Mariana au avut împreună o fetiță care a murit din cauza unei afecțiuni la inimă, la vârsta de 1 an și cateva luni. La 4 ani de la această pierdere dureroasă, fosta soție a lui Reghe a rămas din nou însărcinată și a născut un băiat, Luca.

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana: 'Eu iert'Cum se înțelege Anamaria Prodan cu prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana: 'Eu iert'

Luca a stat până acum 2 ani în Germania împreună cu mama lui, iar acum locuiește împreună cu tatăl lui și Anamaria Prodan. Vedeta are foarte mare grijă de Luca și îl consideră ca și copilul ei.

De-a lungul timpului, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a criticat-o și i-a adus mai multe acuzații Anamariei Prodan. Sexy-impresara a povestit acum despre relația pe care o are în prezent cu Mariana, iar totul se pare că a fost dat uitării.

„Am depăşit momentele acelea cu Mariana şi avem o relaţie decentă şi normală. Eu iert, poate una dintre calităţile mele foarte mari este că iert orice. Mă gândesc că la disperare oamenii fac multe lucruri şi mă gândesccă dacă Dumnezeu mi-a dat atât de multă putere… iert. Nu uit de fiecare dată, că nu sunt atât de bună ca Iisus, dar încerc', a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Citește și: Ce avere a moștenit Anamaria Prodan de la mama ei. Ionela Prodan a fost darnică și cu nepoții

Citește și: Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu Dan Alexa: 'Sunt mult prea fericită'

Citește și: Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Reghecampf și relația cu Dan Alexa: „Nu mă obosesc'

Citește și: Cum arată vila de 3 milioane de euro pe care o deține Anamaria Prodan, în Dubai. Cine locuiește acolo, după ce vedeta s-a mutat înapoi, în România

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter