Cocuța și Bogdan Boantă au fost eliminați de la Asia Express: ”Am clacat și na...”

Publicat pe

Asia Express nu mai continuă pentru Cocuța și Bogdan Boantă. Cei doi dansatori au fost eliminați chiar înaint de marea finală. CRBL și Oase, dar și Ruby cu Robert se luptă acum pentru marele premiu de la Asia Express.

Cocuța și Bogdan Boantă au fost la un pas să câștige marele premiu de la Asia Express, 30.000 de euro. Cei doi s-au ales doar cu experiență și aveau șanse să ajungă în finală dacă nu existau certurile între ei, certuri de pe urma carora au ajuns să plece acasă.

„Nu este timp să bagi atâtea ore de emisie, dar oamenii trebuie să aibă puțin creier. Noi am obosit foarte tare, ne-am încărcat foarte tare și am explodat. Noi credeam că oricum suntem ultimii, noi nu mai aveam miză pentru că în capul nostru, permanent, a fost că suntem ultimii. Am stat o oră să căutăm poza, am mai văzut perechi care plecau înainte. Am clacat, a fost greu…Nu a fost ceva mult mai violent. Am clacat și na…De aici se pot trage alte concluzii, cum că nu am fost atât de nenorociți și falși', a spus Cocuța, la „Xtra Night Show'.

Bogdan Boantă recunoaște că au pierdut din cauza lor. Cei doi dansatori erau printre primii mereu, dar situația s-a schimbat total în penultimul episod. „Am avut și foarte multe momente în care am tăcut efectiv, stăteam și nu vorbeam unul cu altul dar nici nu ne mișcam. Recunoaștem că am pierdut pe barba noastră, nu ne ferim de lucruri. Ne-a părut rău când am ajuns la Gina, am tras o tură de plâns și ne-a trecut', a completat și Bogdan Boantă.

Asia Express continuă acum doar pentru CRBL cu Oase și Ruby cu Robert.

Citește și: S-a aflat perechea câștigătoare de la ASIA EXPRESS 2! Au trecut prin Iad, dar plecat acasă cu 30.000 de euro

Citește și: Gina Pistol, detalii din culisele Asia Express. Ce a avut în bagaj prezentatoarea TV și prin ce peripeții a trecut

FOTO:  Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter