Anamaria Prodan împlinește azi 50 de ani. Care e cea mai mare dorință: ”E singurul lucru. În rest am tot ce vreau”

Publicat pe

Anamaria Prodan împlinește azi 50 de ani. Își permite tot ceea ce ține de domeniul financiar și lucruri materiale, însă de ziua ei de naștere nu asta își dorește. Pe lângă banii și luxul în care trăiește, încă soția lui Laurențiu Reghecampf a declarat că dorința ei de anul acesta nu se poate cumpăra. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a demonstrat de fiecare dată că este o femeie puternică ce nu duce lipsă de nimic. Are tot ceea ce își dorește și își permite oricând să facă aroganțe de sute de mii de euro. Totuși, a ajuns la vârsta la care nu mai acordă o mare importanță lucrurilor materiale, iar lucrurile care o împlinesc cu adevărat sunt cu totul și cu totul altele.

Anamaria Prodan împlinește azi 50 de ani. Care e cea mai mare dorință: 'E singurul lucru. În rest am tot ce vreau'Anamaria Prodan împlinește azi 50 de ani. Care e cea mai mare dorință: 'E singurul lucru. În rest am tot ce vreau'

În curând, Anamaria Prodan împlinește frumoasa vârstă de 50 de ani. Aflată în plin proces de divorț cu încă soțul ei Laurențiu Reghecampf, sexy impresara are o singură dorință. Nu, nu este legată de el și nici de lucruri scumpe, ci chiar de împlinirea ei sufletească. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta să își dorească acest lucru mai mult decât orice. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit.Ce cadou a primit impresara din partea preoților

Citește și: Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf:„N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău'

Citește și: Teo Trandafir, după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza:„Dacă vrei să iasă cu păruială…'

Citește și: Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday:”În prima zi de filmare am plâns…”

Anamaria Prodan împlinește azi 50 de ani

Anamaria Prodan a dezvăluit în cadrul podcast-ului 'Tare de tot', faptul că acum lista ei de dorințe s-a scurtat semnificativ. Nu-și mai dorește mașini, bani sau bijuterii prețioase fiindcă poate oricând să și le cumpere singură. Pe lângă sănătatea ei și a familiei și fericire, sexy impresara a dezvăluit că își dorește din tot sufeltul să întâlnească un bărbat demn de ea, care să o facă să se simtă puternică, iubită și respectată lângă el.

Mi-aș dori… singurul lucru de pe pământul ăsta, să am alături de mine un bărbat! Dar un bărbat adevărat. Asta este ceea ce îmi doresc eu! În rest am de toate. Fac bani singură, am mașini, am case, am bani, am bijuterii. Am tot ce vreau! Vreau un bărbat adevărat!', a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului „Tare de tot”.

Cum petrece Anamaria Prodan împlinirea celor 50 de ani

Da! Anamaria Prodan își dorește cu ardoare să iubească din nou după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Și nu pe oricine, bineînțeles! Sexy impresara vrea alături de ea un bărbat bun, care să știe să se comporte cu o femeie ca ea. Totuși, până atunci se gândește la petrecerea pe care o organizează la împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani. Încă soția celebrului antrenor nu se uită la bani, astfel că o să aibă aproape numai nume mari din showbiz-ul românesc, distracția fiind în toi.

Va fi cu lăutari, păi, sunt româncă. Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile!', a continuat impresara.

Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit

Nu mai este mult până la petrecerea fastuoasă pe care Anamaria Prodan o să o organizeze în cinstea zilei sale de naștere. Totuși, deși pregătirile sunt în toi, sexy impresara a fost sărbătorită în avans la Mănăstirea Nechit. Așa cum știm, impresara obișnuiește să meargă aici, fiind locul unde își găsește mereu liniștea. Recent, a avut parte chiar și de o surpriză din partea preoților lăcașului de cult, astfel că a primit un tort cu o tematică religioasă.

‘Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea NECHIT la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ! Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea … fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați… cred ca toți românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu. De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire’, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter