Anamaria Prodan și Reghe au vorbit la telefon. Ce au stabilit: „L-am iertat. Chiar ne dorim foarte tare să...”

Publicat pe

Anamaria Prodan și Reghe au vorbit la telefon, după o lungă perioadă de timp. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor! Cei doi, deși și-au pronunțat în urmă cu câteva luni divorțul, continuă să fie în acte soț și soție. După multe scandaluri, se pare că ei au reușit să vorbească deschis la telefon. Iată ce și-au transmis unul altuia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Reghe au vorbit la telefon. După multe certuri și cuvinte grele, se pare că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la concluzia că este mai bine să își încheie toate socotelile. Astfel, ei au vorbit la telefon și au spus ceea ce aveau pe suflet. Sexy-impresara susține că l-a rugat, din nou, pe Reghecampf să divorțeze.

Anamaria Prodan și Reghe au vorbit la telefon. Ce au stabilit: „L-am iertat. Chiar ne dorim foarte tare să...'Anamaria Prodan și Reghe au vorbit la telefon. Ce au stabilit: „L-am iertat. Chiar ne dorim foarte tare să...'

Aceasta susține că își dorește să fie o femeie singură, iar din acest motiv așteaptă ca fostul ei partener de viață să accepte să divorțeze la notar. Iată ce au mai discutat cei doi!

Citește și: De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit:'Este dintr-o altă lume…'

Citește și: Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc:„O domnișoară care…’

Citește și: Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme:'Am fost la un pas de depresie'

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Emil Rengle:„Credeam că nu o să mai reușesc să îmi deschid inima vreodată’/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan și Reghe au vorbit la telefon

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au purtat în cursul zilei de astăzi o discuție telefonică. În cadrul acesteia, sexy-impresara i-a transmis fostului ei partener de viață că își dorește să divorțeze cât mai repede. Aceasta susține că este mai bine ca lucrurile să se desfășoare așa pentru ambii.

'Sper ca săptămâna asta să închid. L-am rugat foarte tare și prin avocați și l-am rugat și eu, azi am vorbit cu Laurențiu, a vorbit și Bebe după multă vreme, chiar ne dorim foarte tare să divorțăm. Eu îmi doresc foarte tare, iar așa e frumos și pentru el că îi vine alt copil și e normal să fie un bărbat liber când îi vine copilul, iar eu e normal să fiu liberă pentru că nu eu am ales drumul ăsta, l-a ales Laurențiu, iar atunci pentru fiecare e cel mai frumos să-și vadă de viață și să meargă mai departe', a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Mai mult decât atât, impresara susține că vrea să scape de asocierea sa cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a precizat faptul că e timpul să meargă mai departe.

Eu întotdeauna vorbesc civilizat, am nervi normal că vreau să scap, e timpul să merg mai departe și să nu mai stau legată de Reghecampf, scandaluri și mitocănii, vreau să fie o femeie liberă, să-și înceapă viața, să-și înceapă o relație calumea. Copiii mei la fel își doresc, să nu mai fie asociați de fiecare dată', a mai spus ea.

„Suntem doi oameni care s-au iubit cândva'

Sexy impresara a mai subliniat faptul că în acest moment se simte liniștită și cu sufletul împăcat. Ea a reușit să îl ierte pe fostul său partener de viață pentru lucrurile nepotrivite pe care le-ar fi făcut. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan susține că și în viitor se va raporta la fel la oameni, dacă nu sunt la fel de puternici precum ea.

'Suntem doi oameni care s-au iubit cândva extrordinar. Suntem doi oameni care au construit un imperiu, pe care l-au și dărâmat sau mă rog, Laur l-a dărâmat cu ajutorul altor persoane. Eu o să-mi fac în continuare bani pentru că toată viața am făcut singură, nu m-a ajutat nimeni vreodată pe pământ. Eu toată viața mea am ridicat oamenii de lângă mine și bărbatul, chiar și următorul dacă nu va fi mai puternic ca mine o să-l ridic tot eu ca așa e firesc în viață', a mai spus ea pentru sursa citată.

Anamaria Prodan: „L-am iertat. E Paștele'

Anamaria Prodan a fost întrebată dacă a vorbit cu Reghecampf despre procesele pe care le-a deschis împotriva ei. Ea a recunoscut că nu acesta a fost scopul apelului, ci doar l-a anunțat unde va merge cu Bebeto. Mai mult decât atât, sexy-impresara măturisește că l-a iertat pe fostul ei partener de viață și că în sfârșit se simte cu adevărat liniștită.

'N-am apucat să vorbim (n.r. despre procese) eram pe picior de plecare, nu știa unde mergem, l-am anunțat, voia să știe unde mergem, atâta tot. Cred că e firesc să știe despre noi și noi despre el în limita bunului simț, căci suntem doi oameni care au un copil, cumva pe viață trebuie să știe unul de celălalt că e firesc, că trebuie să ducem mai departe un copil minor. L-am iertat, e Paștele, sunt așa de liniștită, cred că cel mai frumos lucru și măreț pe care l-am învățat în viața mea a fost să iert. Atunci când poți să ierți ești un om împlinit, un om care nu a trecut degeaba prin lume. Eu când greșesc spun mereu iartă-mă tuturor', a încheiat ea interviul.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter