Anca Pandrea, la mormântul lui Iurie Darie după doi ani: „Am căzut cu capul de marmură”

Publicat pe

Anca Pandrea, în vârstă de 75 de ani, are probleme grave de sănătate, iar pe timp de pandemie nu a putut să meargă la mormântul lui Iurie Darie. După ce timp de doi ani nu a mai ajuns la cimitir, actrița a trecut printr-un moment de panică atunci când a căzut pe mormânt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anca Pandrea nu a mai reușit să ajungă la mormântul lui Iurie Darie în ultimii doi ani din cauza pandemiei. Actrița se confruntă cu probleme grave de sănătate și a preferat să reducă ieșirile din casă pentru a nu-și pune viața în pericol.

Anca Pandrea, la mormântul lui Iurie Darie după doi ani: „Am căzut cu capul de marmură'Anca Pandrea, la mormântul lui Iurie Darie după doi ani: „Am căzut cu capul de marmură'

Anda Pandrea, după doi ani la mormântul lui Iurie Darie

Anca Pandrea a ajuns de curând la mormântul regretatului ei soț cu ajutorul unei prietene. Într-un moment de neatenție, actrița a căzut cu capul pe mormântul lui Iurie Darie.

Din fericire, Anca Pandrea nu s-a accidentat, punânu-și repede mâna sub cap în momentul în care a căzut. Actrița a mărturisit că nu consideră că a fost o simplă neatenție, ci mai degrabă un semn de la Iurie Darie.

Citește și: Casă memorială de 100.000 de euro pentru Iurie Darie.

Citește și: Ce pensie are Anca Pandrea.

Citește și: Jador și Georgiana s-au împăcat.

Citește și: Ce dietă ține Gina Pistol, după naștere.

„A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă. M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură. Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură. Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo'.

Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el: Eu nu puteam merge cu metroul, am și insuficiență cardiacă și respiratorie, eu nu am mașină. Nu am mai fost de doi ani la cimitir. Abia acum m-a dus o prietenă de-a mea, Dana Ionescu', a spus Anca Pandrea la „Exclusiv VIP'.

Anca Pandrea: „Nu pot să fac ce făceam eu odată'

Anca Pandrea are probleme grave de sănătate. Actrița respiră din ce în ce mai greu, iar pandemia a făcut-o să petreacă tot mai mult timp în casă.

Una dintre cele mai emoționante mărturisiri pe care Anca Pandrea le-a făcut, a fost faptul că i-a cerut unei prietene să fie înmormântată cu fotografia lui Iurie Darie pe piept.

„Am probleme cu respirația. Respir foarte greu. Nu pot pleca la mare, nu pot să fac ce făceam eu odată. Acum mă semnez Anca Iura. Am rugat-o pe prietena mea ca atunci când o să plec să-mi pună pe piept o fotografie cu Iura'.

Iurie Darie a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România. În urma unei lungi suferințe, acesta s-a stins din viață pe 9 noiembrie 2012. Anca Pandrea a fost alături de el până când și-a dat ultima suflare.

Iurie Darie este înmormântat la cimitirul Sfânta Vineri, loc în care Anca Pandrea i-a amplasat și un bust din bronz.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter