Georgiana Lupu de la Survivor a încercat să se sinucidă: „Erau foarte mulți rasiști”

Publicat pe

Georgiana Lupu de la Survivor are o poveste de viață extrem de tristă. Tânăra a trecut prin momente cumplite în copilărie, a crescut în orfelinate și a fost desconsiderată din cauza culorii pielii. Fosta concurentă a mărturisit, recent, că a vrut să-și pună capăt zilelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost eliminată de la Survivor, Georgiana Lupu s-a stabilit în Bacău. Într-un interviu pentru cancan.ro, fosta concurentă a vorbit despre dramele de care a avut parte de-a lungul vieții.

Georgiana Lupu de la Survivor a încercat să se sinucidă: „Erau foarte mulți rasiști'Georgiana Lupu de la Survivor a încercat să se sinucidă: „Erau foarte mulți rasiști'

Georgiana Lupu a încercat să se sinucidă

Georgiana Lupu a avut parte de multă nefericire, mai ales în vremea copilăriei. Mama tinerei a intrat la închisoare deoarece a furat mâncare. Tot în penitenciar a fost născută și Georgiana.

Fosta concurentă de la Survivor a crescut în orfelinate și nu a dus o viață ușoară chiar deloc. Georgiana refuză să mai viziteze locurile în care și-a trăit o bună aparte din viață. Amintirile pe care le are din acele centre îi fac mult rău și nu vrea să-și amintească de toate clipele groaznice pe care le-a trăit.

Georgiana Lupu a mărturisit că s-a luptat cu depresia pe când avea 15-17 ani și a recurs la gesturi extreme. Din cauza nefericirii și umilințelor pe care le suporta, tânăra a încercat în repetate rânduri să-și pună capăt zilelor.

„Depresie am avut când aveam 15-17 ani, eram de necontrolat, fugeam din centre. Încercam să mă omor, nu mai voiam să trăiesc, nu voiam să mai exist. Mi-am dat seama că am foarte multe vieți și că nu se poate chestia asta, că sunt prea mult protejată de Univers…'.

Să-mi tai venele. Am luat cloramină cu șampon să beau. Am semne pe mâini, se văd… am avut depresii foarte multe, foarte urâte. Am fost și internată de câteva ori la spital, dar nu eram nebună, cum spuneau ei. Mergeam foarte mult la psiholog. Mă înțelegeau psihologii și nu mă înțelegeau doamnele de la cămin sau profesorii de la școală. Erau foarte mulți rasiști. Aveau probleme cu ăștia mai de culoare. Nu înțelegeau durerea mea', a spus Georgiana.

Citește și: Cine este Georgiana Lupu, concurenta de la iUmor, care s-a născut în pușcărie.

Citește și: Drama neștiută a Georgianei Lupu de la Survivor:

Citește și: Adela Popescu, totul despre a treia naștere:

Citește și: Andra Volos, hărțuită de iubitul însurat! A încercat să îi spargă ușa:

„La cămin nu găseam mâncare, găseam bătaie'

Cu toții știm că viața în orfelinate nu este una ușoară și că de multe ori copiii sunt chinuiți și nu au ce mânca. Din păcate, cazul Georgianei Lupu a fost plin de drame și momente de umilință.

Fosta concurentă de la Survivor a povestit că sportul și biserica au fost activitățile care o țineau cu picioarele pe pământ. Tot în bisericile au fost cele care îi potoleau foamea, căci în orfelinate nu găsea mâncare.

„Ceea ce vedeam în jurul meu, bătăile, crizele oamenilor, chestia de a supraviețui fiecare acolo… era foarte dificil, foarte greu. Cei mari îți luau mâncarea, rămâneai fără. Eu mă duceam la biserică, la înmormântări și la nunți. Știam ora și nunta, ora și înmormântarea. Asta m-au ajutat foarte mult când eram copilă… sportul și biserica. Ca să supraviețuiesc… sportul pentru că mai ieșeam din mediul ăla și biserica pentru că aveam ce să mănânc. La cămin nu găseam mâncare, găseam bătaie și un pat unde să dorm'.

Georgiana: „Mama m-a ținut fără apă'

Georgiana și-a început viața tot într-o notă tristă. Tânăra s-a născut în închisoare, loc în care mama sa se afla pentru că furase mâncare. În prezent, Georgiana nu mai vorbește cu mama ei, iar pe tatăl ei nu îl cunoaște.

„Pe tata nu-l cunosc, încerc să-l caut. Cu mama mea nu mai vorbesc de 1 an. Pentru că este foarte supărată – normal n-ar trebui să fie – ca m-am dus într-o altă emisiune ca să-l caut pe tatăl meu, cu ajutorul lor. De fapt ea știe că toată chestia asta pleacă de la ea, că nu-mi dă un nume, nu-mi zice nimic. Ea îmi ascunde mie probabil anumite chestii și nu vrea să aflu adevărul. Îi era frică să nu-l caut pe tata ca să aflu adevărul. Ea încearcă să mă facă să las totul așa, ca să nu-l mai caut, ca și cum m-a făcut doar ea, că n-am avut tată. Dar n-are cum, un copil are și mamă, și tată'.

Pe vremea când avea 18 ani, Georgiana a fost să-și viziteze mama, însă a rămas cu un gust amar după această experiență. Tânăra și-a găsit salvarea într-un băiat de care se și îndrăgostise.

Este în Italia. A plecat de când aveam 11 ani, a plecat… nu știu unde s-a dus. Am fost o dată la ea, când aveam 18 ani, m-a ținut fără apă, fără mâncare vreo săptămână, îmi dădea 5 euro o dată la 3 zile.. până am dat de un băiat care m-a ajutat să ajung înapoi în țară. Era iubire la prima vedere. A ținut vreo 3 săptămâni (râde – n.r.). Am vrut eu să vin în țară să-mi termin studiile, mai pe românește', a mai adăugat Georgiana.

Georgiana: Nu-mi găsesc loc de muncă

Pe lângă chinurile trăite în orfelinate și relația dezamăgitoare pe care a avut-o cu mama ei, Georgiana se lovește și de problema rasismului. Tânăra își caută de ceva vreme un loc de muncă, însă nimeni nu vrea să o angajeze din cauza culorii pielii ei.

În prezent, Georgiana s-a mutat la Bacău, oraș în care locuiește singură. Fosta concurentă Survivor a vrut să fie independentă și să-și clădească singură un viitor.

„Da, locuiesc singură. Am vrut să locuiesc singură, să fiu independentă. Numai că e greu cu locul de muncă în ziua de azi pentru că sunt foarte mulți rasiști. Îmi caut de vreo 2 luni un loc de muncă și nu-mi găsesc. Am zis să plec afară… deși am un proiect de viitor bombă, lucrez la ceva foarte puternic…și nu știu cum să fac. Pentru că timpul se scurtează și trebuie să fac lucrurile așa cum îmi este mie mai bine'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter