Anca Serea se confruntă cu atacuri de panică și stări de anxietate: „Îmi este frică…”

Publicat pe

Anca Serea, atacuri de panică și stări de anxietate înainte să plece în vacanță cu Adi Sînă. Cei doi soți și-au planificat o mică escapadă în Italia doar pentru ei. Chiar dacă cei doi călătoresc prin lumea largă și se bucură de împrejurimi, asta nu-i scapă neapărat de probleme. Cu alte cuvinte, nu e prima dată însă când frumoasa brunetă se confruntă cu stări de panică și de anxietate înainte să ajungă la destinație. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea și Adi Sînă și-a făcut bagajele și au plecat în vacanța mult dorită, mai exact în Italia. Și-au lăsat copiii în grija celor dragi și au hotărât să petreacă doar ei doi într-un loc romantic, așa cum făceau odinioară. Cu toate astea, bruneta le-a transmis fanilor în social media momentele de panică prin care a trecut. Nu este prima dată când cuplul pleacă departe de țară, pentru a descoperi noi locuri și a se bucura de tot ce-i înconjoară.  

Anca Serea se confruntă cu atacuri de panică și stări de anxietate: „Îmi este frică…'Anca Serea se confruntă cu atacuri de panică și stări de anxietate: „Îmi este frică…'

Anca Serea și soțul ei se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Cei doi au hotărât să se cazeze la un hotel din Italia, apoi să ia la popas cele mai frumoase obiective turistice, străduțe și localuri. Anca Serea obișnuiește să fie activă pe rețelele sociale și să-i pună la curent pe fanii cu tot ceea ce se întâmplă. Asta a făcut și acum. Frumoasa brunetă a povestit pe story-urile sale care este cea mai mare temere a ei, care îi dă de furcă de fiecare dată când pleacă în vacanță. 

Citește și: Care este secretul relației dintre Adi Sînă și Anca Serea:”Regula principală e…”

Citește și: Suma colosală pe care Anca Serea și Adrian Sînă au investit-o în noua lor casă:„Din păcate, asta este, când e vorba despre căminul nostru…'

Citește și: Gabriela Cristea, noi declarații despre divorțul de Marcel Toader, fostul ei soț decedat:„A fost zgomotos, urât, apăsător și angoasant'

Citește și: Moldova luptă dacă va fi invadată de Rusia:”Cât de mici am fi, trebuie să ne facem datoria față de casa noastră”

Anca Serea, atacuri de panică și stări de anxietate înainte să plece în vacanță cu Adi Sînă

Cei doi soți sunt impresionați de vacanța din Italia, dovadă că au făcut o serie de fotografii de la destinație. Anca Serea și Adrian Sînă au călătorit, și de această dată, cu avionul. Chiar dacă nu e prima dată când fac asta, frumoasa brunetă le-a povestit fanilor despre cea mai mare temere a ei. Vedeta a mărturisit că se luptă cu stările de panică și de anxietate ori de câte ori se plimbă cu avionul.

„Mă pregătesc de un zbor, îmi este tare, tare greu. N-am avut cea mai bună stare pentru că îmi este frică, însă Adrian a fost alături de mine și îi mulțumesc că m-a suportat. Foarte greu îmi gestionez stările acestea de anxietate! De frică… Eu intru în această stare înainte cu 2,3 zile, dar știu că trebuie să-mi înving frica. Sunt puțin amețită…', a mărturisit Ana Serea pe InstaStory. 

Anca Serea și Adi Sînă, secretul unei relații de lungă durată 

Anca Serea și Adrian Sînă au împreună patru copii: pe Noah, Ava, Moise și Leah. Din fosta relație cu Filip Poplingher, frumoasa prezentatoare tv are încă doi copii, pe David și Sarah. Au trecut șapte ani de când au spus DA în fața ofițerului de stare civilă, dar se iubesc ca-n prima zi.

„Regula principală e să nu se culce pe-o ureche nici femeia, nici bărbatul. Altfel ne plafonăm, ne plictism… Găsim tot timpul să facem ceva împreună sau să mă agite cu ceva, chiar să mă și enerveze uneori. Noi suntem foarte diferiți, sunem structurați diferit și ne completăm foarte bine, ăsta cred că e un secret. În rest, nu gândim la fel sub nicio formă. Numitorul comun sunt familia și copiii. Dar nu e simplu deloc. Încă mai există atracție, avem 11 ani împreună, suntem foarte bine’, a declarat vedeta tv pentru Impact.ro.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă