Gabriela Cristea, noi declarații despre divorțul de Marcel Toader, fostul ei soț decedat: „A fost zgomotos, urât, apăsător și angoasant”

Publicat pe

Gabriela Cristea a făcut noi declarații despre divorțul de Marcel Toader, fostul ei soț decedat. Aceștia au fost căsătoriți până în 2013, iar aproximativ șase ani mai târziu, omul de afaceri s-a stins din viață, în urma unui stop cardiac. Prezentatoarea de la Antena Stars își amintește și acum de momentul despărțirii oficiale, spunând că a fost un divorț „zgomotos, urât, apăsător și angoasant'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a făcut noi declarații despre divorțul de Marcel Toader, fostul ei soț decedat. Prezentatoarea TV și fostul jucător de rugby au fost căsătoriți din 2008 până în 2013. Fostul sportiv, care ulterior devenise om de afaceri, a murit în august 2019, în urma unui stop cardiac. Conform spuselor vedetei de la Antena Stars, divorțul dintre ei doi ar fi fost unul „zgomotos, urât, apăsător și angoasant'.

Gabriela Cristea, noi declarații despre divorțul de Marcel Toader, fostul ei soț decedat: „A fost zgomotos, urât, apăsător și angoasant'Gabriela Cristea, noi declarații despre divorțul de Marcel Toader, fostul ei soț decedat: „A fost zgomotos, urât, apăsător și angoasant'

Gabriela Cristea și fostul ei soț decedat, Marcel Toader, s-au despărțit oficial după aproximativ cinci ani de căsnicie. Prezentatoarea de la „Mireasa, Capriciile Iubirii' își amintește și acum de divorțul dintre ei, susținând că a fost o perioadă urâtă din viața ei. Despre acest subiect, vedeta a făcut noi dezvăluiri chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Citește și: Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat că este înșelată, în trecut:„I-am plătit un bilet de avion…'

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Și-au proiectat singuri casa:”Este foarte greu de întreținut”

Citește și: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, după ce s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski:„L-am asigurat că România…'

Citește și: Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor:„Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența'

Gabriela Cristea, noi declarații despre divorțul de Marcel Toader, fostul ei soț decedat

Prezentatoarea de la Antena Stars a susținut că ea nu a avut nevoie de un partener „tampon' între două relații serioase. După divorțul de fostul afacerist Marcel Toader, Gabriela Cristea a avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză. Spune ea, divorțul de fostul ei soț decedat a fost unul zgomotos, urât, apăsător și angoasant.

„Eu nu am avut (n.red.: nevoie de un partener „tampon' între două relații serioase). Eu am preferat, după ce am divorțat, să știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant.

Am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel', a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.

Ce spunea Gabriela Cristea după despărțirea de Marcel Toader

În 2013, atunci când ea și fostul om de afaceri Marcel Toader s-au despărțit, Gabriela Cristea spunea că are sufletul rupt în mii de bucăți.

„Nu mi-e bine deloc și sufletul meu e rupt în mii de bucăți. Noi avem nevoie de liniște, nu este o situație ușoară. Sunt 50 la sută șanse să ne împăcăm și 50 la sută șanse să rămânem despărțiți. Au fost cinci ani de căsătorie și cred în continuare în această instituție', spunea Gabriela în 2013, la scurt timp după separare.

La acea vreme, Marcel Toader susținea că el e vinovat pentru divorț și că motivul e știut doar de el.

„Eu sunt vinovatul pentru divorț, motivul îl știu doar eu. Este adevărat că divorțăm. Eu am greșit cu tot. Nu-i adevărat că am o amantă. Scoateți-o pe Gabriela din acest context, doar eu sunt vinovat', spunea Marcel Toader.

Marcel Toader a murit în urma unui stop cardiac

Marcel Toader a fost însurat și a divorțat, în total, de 6 ori. Prima lui soție se numește Raluca, iar ea l-a făcut tată, după ce l-a adus pe lume pe fiul lor, Maximilian. Fostul om de afaceri a fost căsătorit și cu fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea, artista Anamaria Ferentz, interpeta Maria Constantin și Diana Ghenu. La acea vreme, cea din urmă era fiica primarului din comuna Berceni, Ilfov.

Marcel Toader s-a născut în anul 1963 și a murit în anul 2019, în urma unui stop cardiac.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter