Anca Serea revine la TV! Este noua prezentatoare a știrilor sportive de la Prima TV

Publicat pe

Anca Serea revine la TV după o pauză destul de lungă, vedeta întorcându-se la pasiunea care a consacrat-o. Iată la ce emisiune va prezenta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce o perioadă destul de lungă a dispărut din lumina reflectoarelor, Anca Serea revine în televiziune. După ce s-a retras, soția lui Adi Sînă s-a dedicat cu precădere rolului de mamă, ocupându-se de cei șase copii ai lor. Acum însă vedeta se întoarce la prima dragoste, televiziunea.

Anca Serea s-a lansat în televiziune la Prima TV

După ce Prima TV și-a surprins telespectatorii aducând-o la pupitrul Jurnalului de știri pe Andreea Berecleanu, iată că echipa s-a completat acum cu o nouă vedetă – Anca Serea. Bruneta se întoarce la profesia care a consacrat-o, urmând să prezinte rubrica sportivă alături de Florin Căruceru, în cadrul celui mai important jurnal de la Prima TV, Focus 18.

Anca Serea s-a lansat în televiziune în anul 2011, bruneta devenind cunoscută tot datorită știrilor sportive. La vremea respectivă, vedeta a debutat la pupitrul rubricii sportive de la Prima TV, în locul Geaninei Ilieș, care a plecat la Antena 1. Acela a și fost, de altfel, momentul în care Anca Serea a devenit cunoscută în showbizul autohton.

Anca Serea revine la TV! Este noua prezentatoare a știrilor sportive de la Prima TVAnca Serea revine la TV! Este noua prezentatoare a știrilor sportive de la Prima TV

Anca Serea și Adi Sână, afectați de pandemie

Din păcate, Adi Sînă și Anca Serea trec printr-o perioadă complicată din punct de vedere financiar. Cei doi au fost afectați de pandemie la propriu (Adi Sînă a avut COVID-19) și implicit de criza financiară care a venit odată cu ea. Anca Serea și Adi Sînă au fost dați în judecată de complexul în care au locuit.

Asociația de proprietari ai unui complex rezidențial din Cernica îi cheamă pe cei doi în instanță într-un dosar care are ca obiect „pretenții’. Procesul este civil și se referă la o sumă de bani pe carere reprezentanții asociației cred că Anca și Adi le-o datorează. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu pe data de 20 noiembrie, dar primul termen nu a fost încă fixat.

În urmă cu un an, cuplul se muta alături de cei șase copii într-o vilă superbă din Cernica, în valoare de 500.000 de euro.

 ‘Ne doream mai mult spațiu și am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera și am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleași școli și grădinițe, aici nu am făcut deloc modificări și nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi mai bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuță’, declara Adi Sînă în urmă cu un an.

Citește și: Madonna, fotografie rară cu cei şase copii ai săi. Cum arată familia artistei, în formulă completă

Citește și: Cine este Cosmina Adam, noua asistentă Tv la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia.Cântăreața a fost curtată de Dani Oțil

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui:„Au fost grețuri și dureri de spate'/ EXCLUSIV

Citește și: Soprana Felicia Filip, poveste dramatică de viață:„Dacă nu ar fi murit sora mea, probabil că eu nu aş fi existat!'

Adi Sînă a avut COVID-19

Adi Sînă și-a uimit fanii când a anunțat că a avut COVID-19. Soțul Ancăi Serea a relatat ce simptome a avut, dar și că s-a izolat în mansarda casei sale, timp de două săptămâni, de îndată ce a aflat rezultatul testului COVID.

Din păcate, tot greul a căzut pe soția artistului, Anca Serea trăind momente dificile după ce soțul ei s-a îmbolnăvit, chiar dacă Adi Sînă a avut o formă ușoară a bolii, pe care a tratat-o, conform indicațiilor medicului de familie, cu paracetamol și vitamine. Dat fiind că a fost obligată să gestioneze singură situația de criză, Anca Serea a mărturisit că s-a temut foarte tare ca cei șase copii ai lor să nu fi contractat boala de la Adi și a avut grijă să nu intre în contact cu soțul ei.

„M-am temut foarte tare pentru mine, dar mai ales pentru copii. Adi a ales să se izoleze în masardă. S-a izolat complet, de tot, nu am avut nici o legătură cu el. Doar mâncarea i-o lăsam la ușă. Normal că ne-a fost frică să nu luăm și noi. Am făcut teste, și eu și copiii, din două în două zile. Pentru că nu mai așa puteam să fim siguri că putem intra în contact și cu alți oameni', a mai declarat vedeta pentru Playtech.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter