Anca Țurcașiu, în cârje la TV. Ce i s-a întâmplat: „Nu am vrut să mă victimizez”

 Sutiu Theodora
.

Anca Țurcașiu a apărut în cârje la Măruță. Artista traversează o perioadă dificilă, dar nu se lasă doborâtă de asta. Actrița a avut parte de un mic accident casnic care a venit cu niște probleme la picior. Acum este nevoită să poate o orteză, dar nu se plânge din cauza acestui lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu, în cârje la Măruță. Vedeta a pășit cu atenție și cu zâmbetul pe buze, sprijinită prezentatorul TV, soțul Andrei asigurându-se că vedeta se simte confortabil pe canapeaua din platou.

anca-1anca-1

Vedeta a suferit un accident casnic

Faimoasa artistă a povestit că a avut parte de un mic incident casnic, care a i-au cauzat câteva probleme la piciorul drept. Anca Țurcașiu a alunecat și a căzut pe gresia lucioasă din apartament, rupându-și rotula.

„Am căzut, într-o zi, pe gresie în genunchi. Acum sunt foarte bine. La mare eram. Într-o seară am plecat și am căzut. Eu de fel sunt destul de împiedicată, am atras asta. M-am gândit toată vara să nu alunec pe gresie, că era lucioasă. Mi-am rupt rotulă. Mi-am ținut toate spectacolele cu orteză, am instalat fotoliu pe scenă', a declarat Anca Țurcașiu, la PRO TV.

Citește și: Cristian Georgescu, soțul Ancăi Țurcașiu, prima reacție despre divorț. Motivul pentru care și-au spus adio, după 22 de ani de căsnicie:E mult mai bine singur

Citește și: Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii.Suma e uluitoare

Citește și: Christian Sabbagh, prima reacție după ce soția a cerut ordin de protecție

Citește și: Iubita lui Geo Rotariu a pierdut sarcina, gravidă în aproape 7 luni

Anca Țurcașiu, în cârje la Măruță. Vedeta și-a adaptat spectacolele la situație

Faptul că genunchiul o deranja, nu a oprit-o pe Anca Țurcașiu să își facă meseria de actor. Ea a mărturisit că și-a continuat spectacolele, performând cu orteza, bucurându-se de faptul că românii continuă să meargă la teatru și acum.

„La teatru, am adaptat-o si pe Dolores, personajul meu din piesa „Rude cu nevasta-mea', am facut-o schiopa. Am zis asta e, s-a intamplat. Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am tinut spectacolele in fiecare seara. Am avut mult timp sa citesc, sa ma uit la filme, m-am odihnit.

Nu am scos gresia, dar acum suflu si in iaurt, stii cum e. Durerea e inevitabila, suferinta e optionala. Nu am vrut sa ma victimizez, am mers mai departe. Pana in decembrie o sa pot sa dansez si o sa fiu in mare forma.

Lumea vine la teatru si in contextul actual, pentru ca au nevoie sa se simta bine. Ma bucur ca nu ne-au inchis de tot.', a declarat frumoasa actriță Anca Țurcașiu la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook divorțul de Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a anunțat în vară că a divorțat de Cristian Georgescu, pe rețelele de socializare.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!

Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!’, a transmis vedeta.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton