Anda Adam a împlinit 40 de ani, însă planurile i-au fost date peste cap de pandemie! "Era primul an când îmi doream un party"

Publicat pe

Anda Adam este cea mai bună dovadă că vârsta e doar un număr, pentru că e greu de crezut că artista tocmai a împlinit 40 de ani. Din nefericire, planurile unei petreceri cu fast au eșuat din cauza coronavirusului, însă promite că își va lua revanșa după pandemie.

Anda Adam a împlinit o vârstă rotundă, 40 de ani, cifră care nu se potrivește deloc cu aspectul fizic și cu energia artistei, care arată și se simte mai bine ca niciodată. Iar asta o pot mărturisi și miile de fani ai Andei de pe conturile de socializare, unde postează fotografii extrem de hot, care ar stârni până și invidia fetelor de 20 de ani…

„Voiam să fac o petrecere cu câteva persoane”

Din păcate, anul acesta, din cauza epidemiei de coronavirus, Anda nu a putut sărbători așa cum își propusese, dar s-a bucurat de prezența familiei și de prezența virtuală a prietenilor. Răzvan Simion și Dani Oțil i-au făcut artistei o surpriză la Neatza cu Răzvan și Dani', felicitând-o în direct, iar artista le-a mărturisit că regretă că nu și-a putut sărbători ziua de naștere așa cum s-ar fi cuvenit la împlinirea unei vârste rotunde:

Voiam să fac o petrecere cu câteva persoane, dacă nu era nebunia asta, dar o voi face data viitoare. Era primul an când îmi doream un party, însă am baloane, tort, cei dragi sunt aici'.

Totuși, artista a avut parte de niște surprize memorabile – a primit în dar un tort din marțipan pe care tronau copia fidelă a mașinii ei decapotabile și o simpatică păpușă Anda din zahăr. Mai mult, Anda Adam a lansat de ziua ei și piesa Americana',  cu un videoclip foarte hot, așa cum ne-a obișnuit.

Anda Adam a împlinit 40 de ani, însă planurile i-au fost date peste cap de pandemie! "Era primul an când îmi doream un party"Anda Adam a împlinit 40 de ani, însă planurile i-au fost date peste cap de pandemie! "Era primul an când îmi doream un party"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter