Anda Adam și noul ei iubit își doresc copii: „Sunt o familistă convinsă”

Publicat pe

Anda Adam și iubitul ei își doresc copii. Nu de mult, cântăreața și fostul ei soț și-au încheiat socotelile și au luat-o pe drumuri separate. Cei doi și-au anunțat despărțirea, iar artista iubește din nou. Noua relație pare să să evolueze foarte repede, având în vedere că cei doi se iubesc ca doi adolescenți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent, Anda Adam, care a înlocuit pentru o vreme scena cu podiumul de la Bravo, ai stil a vorbit despre provocările momentului din viața ei. Deși este destul de devreme să vorbim despre acest subiect, având în vedere că relația lor e la început, Anda Adam spune că își dorește să mai facă și alți copiii cu Yosif Eudor Mohaci, bărbatul care o face acum mai fericită ca niciodată.

Anda Adam și noul ei iubit și doresc copii. Artista a recunoscut imediat

Așa cum spune chiar ea, Anda Adam este o familistă convinsă și nu exclude posibilitatea de a deveni mamă. După ce ea și-a asumat noua relație, iată că la scurt timp lucrurile au devenit mai serioase decât se aștepta oricine. 

„Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foare important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii', a declarat Anda, pentru fanatik.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a confirmat Anda Adam că are o relație, deși e încă măritată.Ce declarație i-a făcut bărbatului misterios

Citește și: Dan Negru a investit în criptomonede, dar are un mare regret

Citește și: Cum s-a schimbat viața Ancăi Țurcașiu, după divorț

Cântăreața are o fetiță pe nume Eveline

Mai mult decât atât, Anda Adam spune că experiența de la Bravo, ai stil i-a trezit interesul șii fiicei sale. Micuța Eveline se uită la televizor și îi comentează ținuturile pe care le alege atunci când apare pe scena emisiune de la Kanal D.

„Fetița mea mă urmărește la Bravo, ai stil! Celebrities. Este foarte încântată când mă vede, uneori își dă cu părerea despre hăinuțe, îmi place să o implic și îmi place să participe atunci când probez hainele.

Este foarte important să îi dau încredere în ea, să fie asumată, să aibă putere de decizie pentru lucrurile pe care ea le va face în viață.

Se bucură tare când mă vede la televizor. Îmi spune că am fost foarte frumoasă în emisiune. Mă întreabă despre detalii, despre ce se întâmplă în emisiune. Avem conversații scurte despre ceea ce vedea ea la tv', a mai spus Anda, potrivit aceleași surse.

Mesajul lui Sorin Nicolescu, după despărțirea de Anda Adam

După ce s-a aflat despre relația Andei Adam cu musculosul din Oradea, Sorin Nicolescu a ținut să transmită un mesaj clar. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții și îi dorește tot ce este mai bun pe lumea asta.

Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum, să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi?

Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește.

Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit, care m-a ajutat în viață și, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Evelin', a spus Andrei Nicolescu, la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter