Andi Moisescu, adevărul despre relația cu Andra. Ce a mărturisit despre colega de la Românii au Talent: "Mereu o să fie..."

Publicat pe

Andi Moisescu și Andra sunt colegi de câțiva ani la masa juriului de la Românii au Talent, iar acum prezentatorul a dezvăluit un detaliu inedit despre modul în care se înțeleg, de fapt. Amândoi se numără printre cele mai îndrăgite vedete de la noi, dar soțul Oliviei Steer este în general destul de discret când vine vorba despre viața lui personală. Cu toate acestea, acum a dezvăluit într-un interviu ce crede cu adevărat despre soția lui Cătălin Măruță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andi Moisescu, în vârstă de 50 de ani, are în spate o carieră impresionantă în televiziune și nu numai. A intrat de trei decenii în gașca Pro TV și a reușit să se mențină în topul celor mai apreciați prezentatori. În viața personală este foarte fericit alături de Olivia Steer și de copii. Drept dovadă că este un adevărat profesionist, a răspuns într-un mod diplomat chiar și atunci când a fost întrebat despre topul femeilor pe care le admiră.

Andi Moisescu, adevărul despre relația cu Andra. Ce a mărturisit despre colega de la Românii au Talent: "Mereu o să fie..."Andi Moisescu, adevărul despre relația cu Andra. Ce a mărturisit despre colega de la Românii au Talent: "Mereu o să fie..."

Andi Moisescu, adevărul despre relația cu Andra

Andi Moisescu are și el preferințele lui personale când vine vorba despre femeile din România, dar atunci când a fost întrebat cine sunt cele pe care le admiră cel mai mult, a dat un răspuns care i-a luat pe mulți pe nepregătite. Se pare că juratul de la Românii au Talent o îndrăgește și o respectă cel mai mult chiar pe colega lui din emisiune, Andra.

„Femeile pe care le apreciez sunt femeile de carieră. Cred că o să pierd la capitolul ăsta de data aceasta. O să încep să îți spun tot felul de lucruri, de banalități, pe care lumea le știe, o să încep să nominalizez colegele mele de televiziune și așa mai departe.

Lucru care este evident! Colegele mele sunt în top trei, chiar dacă sunt mai multe de trei. Pun mai multe pe același loc ca să încapă toate. Eu nu pot să spun acum că o să îi ia cineva locul Andrei, Andra o să fie tot timpul pe primul loc', a declarat Andi Moisescu, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și: Ce mânâncă Andi Moisescu. A renunțat sau nu la carne? „Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr'/ EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose și Denis Hanganu, scene fierbinți în serialul „Clanul': „Să nu se uite tata că…'

Citește și: Ce a spus Andi Moisescu despre salariul Andreei Esca, în direct, la TV: „Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite”

Citește și: De ce nu a plecat Andreea Raicu din România. A vrut de multe ori să se mute: 'Mă minunez de fiecare dată'

Ce spune despre Pavel Bartoș

Simpaticul prezentator de la Românii au Talent începe bine anul următor. Are rolul principal în comedia Ramon, care se va lansa în cinematografe în data de 3 februarie 2023. De-a lungul timpului, Pavel Bartoș a legat o prietenie strânsă cu Andi Moisescu, iar juratul se bucură acum enorm pentru proiectele de succes ale actorului.

„Câte amintiri am cu Pavel. Jumătate din viața mea înseamnă Pavel Bartoș. Din 50 de ani, 25 de ani înseamnă Pavel Bartoș și restul ce s-a mai întâmplat prin viața mea. Cred că cele mai importante amintiri sunt legate de Românii au Talent'. Am pornit la drumul acesta din prima zi iar astăzi suntem tot împreună.

De aici s-au adunat și cele mai frumoase amintiri cu toate deplasările noastre prin țară și prin țara soră, ca să zic așa, mai exact prin Republica Moldova. În general, de acolo, avem sute de amintiri, de la preselecții.

Am cunoscut oameni care nici măcar nu aveam să îmi imaginez că sunt, am descoperit talente de nebănuit, lucruri la care nu m-aș fi gândit niciodată. Toate astea le-am descoperit împreună cu Pavel', a completat Andi Moisescu, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter