Andra, primele declarații despre cea de-a treia sarcină: ”Nu sunt însărcinată!”

Publicat pe

Recent, Andra a fost surprinsă când ieșea de la clinica doctorului cu care a născut cei doi copii, iar toată lumea a tras concluzia că soția lui Cătălin Măruță este însărcinată. Artista a dat cărțile pe față și a spus dacă este sau nu însărcinată.

În ultima perioadă s-a vorbit mult pe baza acestui subiect, dacă Andra și Cătălin Măruță vor deveni părinți pentru a treia oară. Ei bine, adevărul a ieșit la iveală și a fost spus chiar de persoana în cauză, Andra. Se pare că artista nu este însărcinată și a pus capăt tuturor zvonurilor.

„Nu sunt gravidă, încă nu sunt gravidă. Dar nu lucrez la aşa ceva. Dacă mai vine un copil, vă anunţ. Dar nu sunt însărcinată. Sper că s-a clarificat treaba asta. N-am burtică.”a declarat Andra, potrivit spynews.ro.

Cine îi ajută pe Andra şi Cătălin Măruţă cu creşterea copiilor

Micuţii au zilnic un program bine stabilit, chiar dacă părinţiilor sunt extrem de ocupaţi. Andra are diferite concerte sau proiecte de televiziune, iar Cătălin Măruţă are emisiune la Pro TV de luni până vineri.

Aşadar, cei doi au avut nevoie de ajutor pentru copii. Se pare că mama Andrei este bunica de serviciu.

„Cu mama soacră mă înțeleg extraordinar. Este o femeie excepțională, e cea mai bună bunică, ne ajută cu copiii, e bunica ideală, le cumpără mereu câte ceva. Și gătește extraordinar’, a dezvăluit Cătălin Măruță în emisiunea Click! Live.

Citește și: Declarația înflăcărată pe care Andra i-a făcut-o lui Măruță de ziua lui: 'Mă faci să cred în finaluri fericite'

Citește și: Cine îi ajută pe Andra şi Cătălin Măruţă cu creşterea copiilor. David şi Eva au un program bine stabilit

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter