Andra Volos a atacat-o dur pe Aya de la Puterea Dragostei: "Există persoane reale care arată așa"

Publicat pe

Andra Volos are încă multe de împărțit cu Aya de la Puterea Dragostei, pe care a ironizat-o recent pe contul său de socializare. Fosta concurentă nu poate să-i ierte rivalei sale legătura cu Bogdan Mocanu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos a fost una dintre cele mai apreciate concurente ale sezonului doi al show-ului, însă, din păcate, acum iese în evidență din alte motive – recent a făcut-o praf pe Aya de la Puterea Dragostei, cu care încă mai are niște conturi de reglat, se pare…

Andra Volos s-a iubit multă vreme cu Bogdan Mocanu, câștigătoru show-ului de la Kanal D, însă, din nefericire, povestea lor de dragoste nu s-a încheiat așa cum și-ar fi dorit. Mai mult, despărțirea lor a devenit notorie în social media, unde cei doi s-au războit multă vreme și continuă să o facă. Nu în ultimul rând, în toată această luptă a orgoliilor există și victime colaterale.

Andra Volos a atacat-o dur pe Aya de la Puterea Dragostei: "Există persoane reale care arată așa"Andra Volos a atacat-o dur pe Aya de la Puterea Dragostei: "Există persoane reale care arată așa"

Andra Volos a ironizat-o pe Aya de la Puterea Dragostei

Aya de la Puterea Dragostei a intrat în vizorul Andrei Volos, după ce Bogdan Mocanu și Jador s-au întors la Puterea Dragostei, unde, se pare, fostului ei iubit i-ar fi căzut cu tronc Aya… mai ales că Aya și Bogdan Mocanu ar fi păstrat legătură, cel puțin în zilele imediate după vizita lor în Istanbul. Iar asta a fost picătura care a umplut paharul pentru Andra Volos.

Ulterior, Bogdan Mocanu a fost întrebat în repetate rânduri despre relația pe care o are cu Aya de la Puterea Dragostei și nu a ezitat să spună nu numai că a ținut legătura cu ea, ci și că o place, fapt ce, cu siguranță, nu a fost pe placul fostei sale iubite, Andra Volos.

Cum Andra Volos este foarte urmărită în social media, fanilor ei nu le-au scăpat comentariile acide pe care frumoasa șatenă le-a făcut la adresa rivalei sale Aya de la Puterea Dragostei. Andra Volos și prietena ei Asiana Peng, fostă concurentă Survivor, au purtat un dialog într-un ton extrem de ironic la adresa concurentei din sezonul trei Puterea Dragostei, iar ulterior întreaga filmare a fost urcată pe pagina de socializare a fostei iubite a lui Bogdan Mocanu.

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:„Am dus-o dincolo de nori'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: „Sunt partener alături de…” / EXCLUSIV

Citește și: Mădălina Ghenea are un nou iubit. Fotbalistul Nicolo Zaniolo este cu 12 ani mai mic și și-a părăsit logodnica pentru frumoasa româncă

Citește și: Cristina Cioran are un nou iubit. Cine este bărbatul: „Locuim împreună de când ne-am cunoscut'

'Am uitat să vă spun că am dat peste un filtru nou. E frumos, nu? Mai nou e că, într-adevăr, pe lângă asta, există persoane fără filtru, adică… reale, care arată așa', spune Andra.

'Adică Aya', a completat Asiana Peng, spulberând orice urmă de îndoială cu privire la beneficiara ironiilor Andrei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter