Andreea Antonescu de la Survivor încă suferă după pierderea tatălui ei: "Moartea lui m-a maturizat brusc"/ INTERVIU

Publicat pe

Moartea tatălui său i-a schimbat cursul vieții și modul de percepție asupra vieții. Andreea Antonescu a vorbit despre rolul important pe care l-a avut părintele său în viața ei și cât de mult a afectat-o pierderea lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bănuiesc că 2021 a fost un an care ți-a adus multe surprize, atât plăcute, cât și mai puțin plăcute. Cum vezi lucrurile acum, trăgând linie?

Cred că aveam nevoie cu toții de o experiență de genul acesta. Realizând că eram fericiți și nu știam, am învățat să apreciez tot în momentul de față. Cu siguranță, întreaga perioadă și-a pus amprenta asupra mea. De-a lungul celor 90 de zile de izolare simt că am avut timp să mă regăsesc. Cum Sienna era la Galați cu mama, iar eu am rămas în București, deoarece fusesem în contact cu mai multe persoane și voiam să fiu sigură că nu le expun, am citit, am petrecut timp cu mine. Chiar dacă a fost diferit, a fost bine.

Andreea Antonescu de la Survivor încă suferă după pierderea tatălui ei: "Moartea lui m-a maturizat brusc"/ INTERVIUAndreea Antonescu de la Survivor încă suferă după pierderea tatălui ei: "Moartea lui m-a maturizat brusc"/ INTERVIU

Andreea Antonescu: „Moartea tatălui meu m-a maturizat brusc”

Care consideri că a fost momentul crucial al vieții tale care te-a transformat sau care ți-a schimbat cursul vieții?

Sunt două momente cruciale. Primul a fost moartea tatălui meu, care m-a maturizat brusc și m-a făcut să fiu conștientă de faptul că, dacă avem sentimente față de o persoană, ar fi bine să le arătăm în fiecare secundă, pentru că următorul moment ar putea fi prea târziu pentru a o mai face. Și al doilea a fost nașterea Siennei. Ea este cea mai importantă persoană din viața mea,  iar  de  la nașterea ei mă simt mai determinată și mai puternică. Este motivul pentru care merg mai departe și nu mă mai tem.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei:”Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă”. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:”Niciodată să nu spui niciodată”/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma:„O frustrare, pe motive de 2 lei'

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…'/ EXCLUSIV

Știu că rănile cauzate de decesul tatălui tău sunt încă nevindecate… Ce i-ai spune dacă ai putea să-i mai vorbești o dată?

I-aș spune că îmi pare rău că nu am putut fi suficient de matură să înțeleg toate vorbele lui și că am înțeles de ce îmi spunea că îi voi fi recunoscătoare pentru felul în care m-a crescut, ca om.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă