Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit: „E jurnalist. Consider că e...”

Publicat pe

Andreea Antonescu a făcut primele declarații despre noul iubit. Îndrăgita cântăreață a confirmat astfel faptul că Soarele a răsărit iar pe strada ei și că e din nou îndrăgostită. Vedeta este destul de discretă în privința relației sale actuale, însă, totuși, „a dat puțin din casă'. Artista a dezvăluit ce meserie are partenerul ei, dar și când a cunoscut din nou fiorii iubirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a dat primele declarații despre noul iubit. Artista este din nou îndrăgostită, după o perioadă destul de lungă în care s-a afișat mai mult singură. Zâmbetul larg ce-i stăruie pe buze de fiecare dată când vorbește despre actuala ei relație e dovada că bărbatul o face extrem de fericită. Recent, ea a dezvăluit cu ce se ocupă acesta.

Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit: „E jurnalist. Consider că e...'Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit: „E jurnalist. Consider că e...'

Andreea Antonescu e una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Dacă pe plan profesional lucrurile i-au mers mereu ca pe roate, din păcate, nu putem spune același lucru și despre partea sentimentală. Acum câțiva ani, vedeta a trecut printr-o despărțire, cea de tatăl fiicei sale, Sienna. În prezent, ea are motive să zâmbească din nou, după ce și-a făcut o nouă relație.

Citește și: Cum a convins-o Dan Capatos pe Andreea Antonescu să pozeze goală în PlayBoy:„Ea fugise de acasă'

Citește și: Câte kilograme are Andreea Antonescu și ce dietă ține:”Am renunțat la…”

Citește și: Jador a ținut legătura cu Ella Tina, chiar dacă era într-o relație cu Georgiana Elisei:”Așa mult mi-aș fi dorit să…”

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică:„Sunt fermă când e cazul, dar mereu acolo, pentru ea'/ EXCLUSIV

Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit

Așadar, Andreea Antonescu e acum în culmea fericirii. La scurt timp după ce s-a întors din America, unde a fost alături de fiica ei, Sienna, la tatăl micuței, ea a declarat că în viața ei există un alt bărbat. Artista a făcut primele declarații despre noul partener în cadrul emisiunii „Teo Show'. Cântăreața a recunoscut că e îndrăgostită și deși a vrut să păstreze discreția, a spus ce meserie are iubitul ei.

De curând, Andreea Antonescu a fost invitată în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. Vedeta a recunoscut că e îndrăgostită, îns a preferat să nu dezvăluie identitatea noului iubit. În schimb, a spus că lucrează în televiziune și că e jurnalist. Totodată, ea a dat de înțeles că au început să formeze un cuplu după ce ea s-a întors din America.

În continuare, redăm integral dialogul dintre Andreea Antonescu și Bursucu de la „Teo Show', despre noul ei iubit.

„Bursucu: S-a reaprins flacăra iubirii în America?

Andreea: Nu în America.

Bursucu: De cât timp ești îndrăgostită?

Andreea: De o anumită perioadă de timp.

Bursucu: E frumos?

Andreea: Eu consider că e ce trebuie.

Bursucu: Îl cunoaștem?

Andreea: Nu cred.

Bursucu: Dinainte de America sau după America?

Andreea: După America.

Bursucu: E dragostea aia mare! Ce meserie are?

Andreea: E jurnalist', așa a răspuns Andreea Antonescu la întrebările lui Bursucu, conform Cancan.

Cum și-a petrecut vedeta sărbătorile

Andreea Antonescu și-a petrecut sărbătorile de iarnă în America. Vedeta a făcut atât Crăciunul, cât și Revelionul peste Ocean. Traian Spak, tatăl fetiței sale, a fost o gazdă foarte bună și s-a asigurat că cele două nu duc lipsă de nimic. Cântăreața a mărturisit că ea și fostul partener au rămas în relațiie foarte bune, pentru că amândoi își doresc ca micuța Sienna să fie fericită.

„De data asta a zis prezent la această sărbătoare, de Crăciun, de Revelion. Pentru că noi suntem în relații foarte bune și, înainte de orice, chiar dacă ne-am separat, știm foarte bine care ne este scopul, care ne este planul în continuare, și anume Sienna, să-i fie bine, ea să fie fericită. Noi, ca și părinți, pentru că indiferent de orice, acest statut nu ne poate fi luat de nimeni, facem tot posibilul ca al nostru copil să fie fericit.

De Revelion am stat mai mult acasă, adunați cu toții. Am povestit, am cântat, ne-am distrat și am făcut tot ce și-a dorit copilul. Mai ales că ea a avut și o prietenă foarte bună, ele s-au distrat și noi am stat mai mult după ele, în jurul lor.

În noaptea de Revelion am ieșit puțin, după care ne-am întors acasă, pentru că atmosfera de acasă nu se compară cu nimic', a povestit Andreea Antonescu, de curând.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter