Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea de la America Express: "Mi-am promis că o să fie ultima oară când... "

Publicat pe

Andreea Antonescu a trăit momente de neuitat la America Express. Artista a plecat alături de alte vedete care au acceptat provocarea de la Antena 1. Andreea a făcut echipă cu colega ei de trupă, Andreea Bălan, iar împreună au trecut prin cele mai dificile, dar și emoționante momente.Cântăreața a făcut primele declarații după întoarcerea din America.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

 Andreea Antonescu și Andreea Bălan formează o echipă atât pe scenă, cât și în show-ul America Express. Cele două au acceptat provocarea de a merge în cea mai dificilă experiență tocmai în America. Andreea Antonescu a stat departe de familia ei timp de două luni, iar acest lucru a fost cel mai greu pentru ea.

Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea de la America Express: "Mi-am promis că o să fie ultima oară când... "Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea de la America Express: "Mi-am promis că o să fie ultima oară când... "

Până la difuzarea noului sezon, concurenții emisiunii se bucură că au ajuns acasă și profită de zilele de vară pentru a se relaxa. Andreea Antonescu a fost extrem de fericită când și-a revăzut fiica, și a promis că nu va mai pleca atât de mult de lângă copilul ei.

Citește și:Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express.Cum au fost surprinse cele două artiste  

Citește și: În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul soț, Traian Spak:„Mai greu poți să găsești…'

Citește și:O mireasă din Tunisia a fost părăsită la altar din cauza soacrei!De ce a oprit nunta mama ginerelui

Citește și:Cum a aflat fiica lui Aurelian Preda cine este mama ei biologică:„E verișoara mea, adică nepoata tatălui'

Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea de la America Express

Andreea Antonescu s-a întors în țară, după două luni petrecute în show-ul America Express. Vedeta a făcut echipă cu Andreea Bălan, colega ei de trupă. Odată cu revenirea în țară, Andreea a promis că nu va mai sta plecată atât de mult departe de fiica ei. Cântăreața a făcut primele declarații după întoarcerea din  America Express. Andreea Antonescu a mărturisit că cel mai greu a fost să stea departe de Sienna.

.„Cel mai dor mi-a fost de oamenii dragi mie, de oamenii apropiați. Încă o dată mi-am dat seama că singura limită pe care o am în viața asta sunt oamenii dragi. Și atunci, e o limită pe care nici nu vreau să o depășesc vreodată. Pentru că mi-am promis că o să fie ultima oară când plec pentru o perioadă atât de lungă. Fiindcă e cel mai important, zic eu. Cele mai importante sunt momentele pe care le petreci alături de oamenii dragi din viața ta!', a declarat artista pentru cancan.ro.

Ce i-a cerut fiica ei la întoarcerea din America Express

Andreea Antonescu are o fiică de 11 ani, Sienna, pe care o iubește nespus de mult. Vedeta a fost căsătorită cu Traian Speak, iar rodul iubirii lor este micuța Sienna. Aceasta a așteptat cu nerăbdare ca mama ei să se întoarcă din America, iar când a ajuns acasă, Sienna i-a cerut artistei să o ducă la mare.

Fiica vedetei i-a spus că și-a făcut prieteni în fața blocului și și-ar dori să meargă la mare împreună cu noii ei prieteni. „«Mami, mi-am făcut gașcă în fața blocului și vreau să ne duci pe toți la mare!»',a spus Andreea Antonescu pentru sursa citată.

Andreea Antonescu, relație specială cu fiica ei

Andreea Antonescu și Sienna sunt prietene foarte bune. Îndrăgita artistă a declarant în urmă cu ceva timp ce ar face în situația în care fiica sa va dori să se stabilească în SUA, acolo unde locuiește tatăl ei.

Ce să fac? Folosesc acea vorba veche a mea: Da-mi-ar Dumnezeu sănătatea și înțelepciunea necesare pentru a-mi susține copilul și pentru a fi alături de el. Pentru tot restul vieții! Scopul meu este acela că Sienna să vadă în mine cea mai bună prietenă a ei'a dezvăluit Andreea Antonescu, relatează fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă